Η πνευματική αποστολή του σκύλου

0
892

Γνωρίζατε ότι ο σκύλος σας εκτός από το να σας κρατάει συντροφιά, έχει έρθει με μια πνευματική αποστολή να σας στηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Τα σκυλιά είναι πλάσματα που παρασύρονται από αγάπη, στοργή και φροντίδα. Είναι ειλικρινείς, πιστοί και εξαιρετικά πιστοί. Ναι, είναι ζώα, αλλά έχουν τον τρόπο τους να είναι ένας φίλος που τους δίνει τον τίτλο –“Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου”. Αν πιστεύετε σε αυτο, τότε μπορείτε επίσης να πιστέψετε ότι τα σκυλιά μπορούν να είναι άγγελοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας σε μια ειδική αποστολή για την ανθρωπότητα!


Τα σκυλιά είναι συναισθηματικοί θεραπευτές, δεν θα δίσταζαν ποτέ να σε πλησιάσουν, να σε διδάξουν και να σε συνοδεύσουν αν αισθάνεσαι λυπημένος ή αποθαρρυμένος. Η αποστολή τους μπορεί να είναι αφιερωμένη σε ένα άτομο ή μια ολόκληρη συλλογικότητα. Πολλά σκυλιά κάνουν εντυπωσιακή δουλειά με έναν άνθρωπο, ή μπορούν να επηρεάσουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων ως οικογένεια.

Ο σκύλος, ένα κατοικίδιο σε μια οικογένεια, γίνεται αναπόσπαστος φίλος, αλλά υπάρχουν κάποια μυστικά πίσω από αυτή τη φιλία.

Τα σκυλιά είναι προστάτες άγγελοι που απορροφούν τόσο από εσάς όσο και από τα μέρη που πάλλουν από ανισορροπία. Στη συνέχεια καθαρίζονται με νερό, φυτά και άλλα στοιχεία. Ακόμη θυσιάζονται για σας όταν υπάρχουν κακές ενέργειες που μπορούν να σας επηρεάσουν. Ξέρουν ποια είναι η αποστολή τους και δεν διστάζουν να σας προστατεύσουν από όλα. Μερικοί ξαφνικοί θάνατοι σκύλων οφείλονται στις ισχυρές ενέργειες που απορροφούν. Ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε αυτή την κακή ζωική ενέργεια είναι να τους δώσετε πολλή αγάπη και χάδια. Τα χάδια τους δίνουν χαρά.

Τα σκυλιά επιλέγουν πέρα από αυτό που πιστεύετε, εκείνα επιλέγουν εσάς, όχι το αντίθετο! Ακόμη και όταν έχετε την ευκαιρία να “επιλέξετε” ανάμεσα σε πολλά κουτάβια, αυτό που έχει επιλέξει θα σας προσεγγίσει και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη στοργή σας να επιλέξετε. Και θα ξέρετε ότι διάλεξατε καλά, αλλά δεν επέλεξατε.

Είναι οι κομιστές της άνευ όρων αγάπης. Τα σκυλιά είναι πιστά. Κάθε μέρα θα σου δείχνουν ταπεινότητα και αγάπη άνευ όρων. Δεν θα νιώσεις ποτέ ότι ο σκύλος σου έχει ξεχάσει, γιατί έρχεται πάντα να σε χαιρετήσει, θα κουνήσει την ουρά της ευτυχίας του για να σε δει, ακόμα κι αν έχουν περάσει μόνο 5 λεπτά από τότε που σε είδε.

Οι άγγελοι των σκύλων μπορούν να δημιουργήσουν έναν τόσο ιδιαίτερο δεσμό που ακόμη και ο θάνατος του ανθρώπου που αγάπησαν περισσότερο μπορεί να τους καταστείλει σε βαθμό που να αφήσουν τον εαυτό τους να πεθάνει. Επειδή η αποστολή τους δεν έχει τέλος στον κόσμο, δεν βρίσκουν πλέον νόημα στη ζωή. Υπάρχουν περιπτώσεις που η απώλεια ανθρώπινου φίλου κάνει αυτά τα κατοικίδια ζώα να υποφέρουν από την “αιώνια αναμονή”, την ελπίδα ότι θα επιστρέψει, και αν μάθουν ότι έχει φύγει για πάντα, θα πεθάνουν για να τον συναντήσουν σε ένα άλλο σχέδιο συνείδησης.

Είναι ευαίσθητοι σε κάθε είδους δονήσεις. Συνδέονται με πολύ υψηλές δονήσεις και είναι απίστευτα ευαίσθητες. Είναι σε θέση να αντιληφθούν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Είναι ενεργειακά ραντάρ, είναι πάντα σε εγρήγορση ακόμα και όταν τα βλέπεις να ξεκουράζονται. Έχουν εντυπωσιακή ευαισθησία στην ακοή καθώς και οσμή και όραση. Μπορούν να δουν μέσα από διαστάσεις και πεδιάδες που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν. Αυτός είναι ο λόγος που γίνονται ανήσυχοι και ενοχλούνται από μια παράξενη παρουσία.


Είναι οι τέλειοι συναισθηματικοί θεραπευτές.
Σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν πάντα γνώση του ιδιοκτήτη τους και της οικογένειας που τους έχει αποδεχτεί. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι πάντα σε αρμονία. Όταν νιώνουν τη θλίψη, κατάθλιψη, χτυποκάρδι ή κάποιο αρνητικό συναίσθημα, αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Η κίνηση της ουράς τους ακτινοβολεί δονητικά κύματα που εναρμονίζουν το περιβάλλον. Είναι σημάδια αγάπης.

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι συνεργάτες στη ζωή. Είναι παιχνιδιάρικα και αθώα. Είναι απλά άγγελοι που μπαίνουν σε τέσσερα πόδια και κάνουν τη ζωή σου ευτυχισμένη.

 

πηγή: άγνωστη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας