Κερδίστε προσκλήσεις! Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρό του Νότου Club

0
130

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας

και κερδίστε προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο 

Σταυρό του Νότου Club 

Πάνος Μουζουράκης

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

mouzourakis-inGolden.gr

 

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
στο Σταυρό του Νότου Club
κάθε Παρασκευή

27 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, μας προσκαλεί στο Σταυρό του Νότου, τις Παρασκευές από 27 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου.

Με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του, καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές, αλλά και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές». από το live άλμπουμ του « Πάνος στο γκαζόν», που κυκλοφορεί τέλη Νοεμβρίου με τη ζωντανή ηχογράφηση από την συναυλία του στον κήπο του Μεγάρου.
Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και τον Ανδρέα Κουταλά στον ήχο.

 

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί
Κάθε Παρασκευή από 27 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου
Έναρξη 22.30
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής. Η Κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 12μμ με βάση την φόρμα που θα συμπληρώσει ο κάθε χρήστης.
 SOS: Στο όνομα διαγωνισμού συμπληρώνουμε τον τίτλο του άρθρου πχ Πάνος Μουζουράκης

Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθεί αυτός που θα τηρεί τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας