Τυρόπιτα με ανθότυρο

0
1

Πολύ αφράτη και υγιεινή, χωρίς πολλά λιπαρά, αλλά με πολύ πλούσια γεύση. Δοκιμάστε την! 

tyropita-me-anthotyro-ingolden-gr

Υλικά:

– 250 γρ ανθότυρο

– 150 γρ. φέτα

– 1 κεσεδάκι γιαούρτι

– 2 αυγά

– 4 φύλλα για πίτα

πιπέρι

δυόσμο

– λίγη μαργαρίνη ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

– Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο, τη φέτα, το γιαούρτι, τα αυγά, το πιπέρι και τον δυόσμο.

– Αλείφουμε ένα ταψάκι με την μαργαρίνη ή ελαιόλαδο και απλώνουμε τα δυο φύλλα για πίτα.

– Προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με δύο φύλλα ακόμη.

– Αλείφουμε με μαργαρίνη ή ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 45 λεπτά.

Επιμέλεια – Επεξεργασία: Β. Βίνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας