Τηγανιτές πατάτες χωρίς λάδι!

0
896

Γεια σας παιδιά, ελπίζουμε να είστε όλοι καλά!

Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε πως να φτιάξετε τις δικέ σας σπιτικές ‘τηγανητές’ πατάτες! Είναι χωρίς λάδι οπότε είναι σούπερ υγιεινές και νοστιμότατες!!!

Θέλαμε να προσθέσουμε κάποια έξτρα υλικά στις ‘τηγανιτές’ πατάτες μας οπότε βάλαμε φέτα, λίγο κρεμμυδάκι και μαϊντανό. Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτές τις πατάτες με φέτα τότε σίγουρα χάνετε! Μας αρέσει πολύ αυτός ο μεσογειακός συνδυασμός! 🇬🇷 Αποδείχθηκαν τόσο τραγανές και πολύ νόστιμες, αλλά ήταν εξαιρετικά εύκολες και χρειάζονται λίγο χρόνο!! Είναι απλά υπέροχες….θα σας καταπλήξουν!  😋🍟

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το βίντεο και να θυμάστε να εγγραφείτε! ❤
Υλικά (για 2)
☞ 2 μέτριες πατάτες
☞ ρίγανη
☞ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
☞ πάπρικα
☞ αλάτι και πιπέρι
☞ μαϊντανός
☞ 1 κομμάτι φέτα
☞ 2 κ.σ. αλεύρι

Εγγραφείτε και ενεργοποιείστε το κουδούνι ειδοποίησης για να μη χάσετε ποτέ κανένα από τα βιντεό μας: The Real Cooking Diaries

Ακολουθείστε μας
Instagram: therealcookingdiaries
Facebook: therealcookingdiaries

«Η Εμιλία και η Δάφνη είναι δύο νεαρά κορίτσια που έχουν ξεκινήσει το δικό τους κανάλι στο YouTube με τίτλο The Real Cooking Diaries.

Ξεκίνησαν το κανάλι κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να δημιουργήσουν εύκολα και νόστιμα πιάτα με απλά υλικά.

Εκτός από τη δημιουργία στην κουζίνα 🙂 Λατρεύουν να παίζουν μουσική – κιθάρα και πιάνο, να ζωγραφίζουν και να πειραματίζονται με το design.

Η έμπνευσή τους σε αυτές τις ασχολίες, όπως μας είπανε οι ίδιες, είναι να μπορούν να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους και να τη μοιράζονται με τον κόσμο γύρω τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας