Βεατρίκη Βίνος – Συντάκτης του Ingolden.gr

Veatriki VinosΉρεμη δύναμη! (Κυριολεκτικά)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την ζηλεύει κανείς, όπως για παράδειγμα το καταπληκτικά γυμνασμένο σώμα της. Πως άλλωστε θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο περιζήτητες δασκάλες Γιόγκα;

Η Βεατρίκη διδάσκει την διάσημη Ινδική μέθοδο γυμναστικής σε ένα δικό της studio, έχοντας στην κατοχή της μια σειρά από διπλώματα και τίτλους σπουδών πάνω στο δύσκολο αυτό αντικείμενο.

Αν όμως γεννηθείς καλλιτέχνης, είσαι για πάντα καλλιτέχνης!  Δεν μπορεί λοιπόν κανείς να παραλείψει το ότι είναι πρωταθλήτρια χορού στο Ταγκό και το Βαλς, ότι έχει ασχοληθεί με την φωτογραφία ή ότι έχει κάνει Θεατρικές Σπουδές στο πλευρό του Κώστα Καζάκου.

Από την άλλη, οι φίλοι της την πιέζουν να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το κρυφό της μυστικό, δηλαδή το ότι φτιάχνει εξαιρετικά και εμπνευσμένα ρούχα που σχεδιάζει η ίδια.

Αν σκεφτεί κανείς μάλιστα ότι είναι εθελόντρια στο Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού και ότι σκηνοθετεί την Θεατρική του ομάδα που παρουσιάζει για φιλανθρωπικούς σκοπούς επιτυχημένες παραστάσεις παιδικού θεάτρου, τότε σίγουρα μιλάμε για την ταυτοποίηση της λέξης ‘’πολυτάλαντος’’.

Σκεφτείτε δε ότι γράφει και αποκλειστικά στο InGolden.gr