Πολύ αφράτη και υγιεινή, χωρίς πολλά λιπαρά, αλλά με πολύ πλούσια γεύση. Δοκιμάστε την!
Υλικά:
– 250 γρ ανθότυρο
– 150 γρ. φέτα
– 1 κεσεδάκι γιαούρτι
– 2 αυγά
– 4 φύλλα για πίτα
– πιπέρι
– δυόσμο
– λίγη μαργαρίνη ή ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
– Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο, τη φέτα, το γιαούρτι, τα αυγά, το πιπέρι και τον δυόσμο.
– Αλείφουμε ένα ταψάκι με την μαργαρίνη ή ελαιόλαδο και απλώνουμε τα δυο φύλλα για πίτα.
– Προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με δύο φύλλα ακόμη.
– Αλείφουμε με μαργαρίνη ή ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 45 λεπτά.
Επιμέλεια – Επεξεργασία: Β. Βίνος