Βερνίκι νυχιών, αναζωογονήστε το!

0
583

Το βερνίκι νυχιών είναι από εκείνα τα προϊόντα που δεν χαλάνε. Απλά χρειάζεται μια μικρή ανανέωση όταν αρχίζει να ξεραίνεται!!

Ας δούμε μερικούς εύκολους και γρήγορους τρόπους για να μπορέσουμε να ξαναδώσουμε την αρχική υφή και να μη χρειαστεί να τα πετάξουμε!

 verniki-nyxion-ananeoste-ta-ingolden.gr

-Απλά ανοίγουμε το βερνίκι μας και ρίχνουμε μερικές σταγόνες καθαρό οινόπνευμα.  Βιδώνουμε το καπάκι και ανακινούμε καλά. Ελέγχουμε αν αραίωσε δοκιμάζοντας στο νύχι μας. Είναι προτιμότερο να ρίξουμε λίγες σταγόνες, να ανακινήσουμε καλά το βερνίκι και να ξαναρίξουμε μερικές σταγόνες μέχρι να πετύχουμε την υφή που θέλουμε, παρά να μας πέσει περισσότερο οινόπνευμα και να γίνει εντελώς υγρό.

 

-Ένας ακόμα εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε ζεστό νερό. Απλά ζεσταίνουμε λίγο νερό και αφού βεβαιωθούμε πως έχουμε κλείσει καλά το μανό το τοποθετούμε στο ζεστό νερό. Όταν κρυώσει το νερό δοκιμάζουμε το βερνίκι μας και αν δεν μείνουμε ευχαριστημένες επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να πετύχουμε την υφή που επιθυμούμε.

 

-Μπορούμε να ρίξουμε λίγες σταγόνες από ένα καινούργιο βερνίκι στο παλιό μας. Αυτό θα λεπτύνει λίγο το ξεραμένο βερνίκι αλλά δεν θα το αραιώσει!!

 

Δοκιμάστε, και θα δείτε αμέσως τη διαφορά!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας