Κάλτσες.. τις χάνουμε στο πλυντήριο;

0
133

Οι χαμένες κάλτσες στο πλυντήριο πάντα αποτελούσαν ένα μεγάλο μυστήριο για όλους μας  🙂
Ορίστε μερικές συμβουλές για να μη τις χάσουμε ποτέ ξανά.

kaltses-pos-na-mi-tis-xanoume-sto-plintirio-ingolden.gr

– Πριν τοποθετήσουμε στο πλυντήριο τις κάλτσες μας, τις ενώνουμε. Μπορούμε να τις βάλουμε μέσα σε μια μικρή ειδική σακούλα για εσώρουχα. Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε μια μαξιλαροθήκη που κλείνει με φερμουάρ.

– Βάζουμε τις κάλτσες πρώτες κάτω στον κάδο του πλυντηρίου και τοποθετούμε έπειτα από πάνω τα υπόλοιπα άπλυτα.

– Υπάρχουν πιαστράκια για κάλτσες που έχουν σχεδιαστεί για αυτόν τον λόγο. Μπορούμε να τις βρούμε σε πολλά καταστήματα με είδη σπιτιού ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα.-

– Μετράμε πόσες κάλτσες είχαμε πριν και επαναλαμβάνουμε το ίδιο και μετά το πλύσιμό τους.

– Μήπως πολλές κάλτσες χάνονται καθώς πηγαίνουμε από το πλυντήριο προς την απλώστρα ρούχων;; Τις τοποθετούμε, λοιπόν, στο κέντρο του καλαθιού για να μη πέφτουν.

– Οι κάλτσες των παιδιών αποτελούν επίσης ένα μυστήριο.. Πολλές κάλτσες τους βρίσκονται πίσω από βιβλιοθήκες και γραφεία και κάτω από τα κρεβάτια. Μαθαίνουμε στα παιδιά μας να ζευγαρώνουν τις κάλτσες πριν τις βάλουν στο καλάθι των άπλυτων.

– Μερικές κάλτσες παραμένουν μέσα στο πλυντηριο και μετά το πλύσιμο. Σιγουρευόμαστε ότι ελέγξαμε καλά το εσωτερικό του πλυντηρίου. Κάποιες κάλτσες «κολλάνε» μέσα σε σεντόνια και πετσέτες για αυτό προσέχουμε να τα τινάζουμε πρώτα στο μπαλκόνι μας και μετά να τα απλώνουμε.

– Τακτοποιούμε τις κάλτσες στα συρτάρια. Βάζουμε τις «μονές» σε ένα ξεχωριστό σημείο μέσα σε ένα κουτί και κάθε τέλος της εβδομάδας βλέπουμε ποιες ταιριάζουν μεταξύ τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας