Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι

0
24

Είτε οι ζέστες μας ταλαιπωρούν, είτε απλά έχουμε «όρεξη» να δροσιστούμε με κάτι υγιεινό … 

Εμείς στο inGolden συνεχίζουμε  την προσπάθεια να σας δροσίσουμε όσο πιο νόστιμα μπορούμε!

Το σημερινό παγωτό  είναι πανεύκολο, δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά να ετοιμαστεί, γίνεται πολύ νόστιμο και πολύ μυρωδάτο!!

 

PAGOTO-PEPONI-INGOLDEN.GR

 

Υλικά:

  • 500 γρ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού

 

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.

♣ Αφού παγώσει το παγωτό, γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με φιστίκια Αιγίνης.

 

Πηγή: www.argiro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας