Χτυπητήρι κουζίνας: μικρό και χρήσιμο!

0
33

Το χτυπητήρι κουζίνας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που χρησιμοποιούμε για να ανακατέψουμε διάφορα μείγματα, ώστε να γίνουν πιο ομογενοποιημένα και αφράτα.

xtyphthri-kouzinas-mikro-kai-xrhsimo-dealway-ingolden.gr

Στο εμπόριο υπάρχουν διάφορα μεγέθη από χτυπητήρια, που δεν κάνουν όμως όλα την ίδια δουλειά.

Έτσι, τα μικρά χτυπητήρια τα χρησιμοποιούμε για να ανακατέψουμε τις σάλτσες μας και να μη σβολιάσουν.

Αντίθετα, τα μεγάλα στρογγυλά χτυπητήρια είναι προτιμότερα για ανακάτεμα χυλού, σούπας, αυγών κ.λ.π.

Σε κάθε περίπτωση, τα χτυπητήρια είναι προτιμότερα από το μίξερ, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις π.χ. γλυκά , όπου το χτυπητήρι δεν αρκεί, γιατί το μίξερ ρευστοποιεί πολύ το μείγμα και δεν μπορεί να γίνει αφράτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας