Το InGolden πάει μεγάλους και παιδιά στο Θέατρο Badminton!

0
3

diagwnismos-ingolden-Vintage-telefon-siemens

Κερδίστε 5 διπλές Προσκλήσεις για το «Ζέβρα Πυτζάμα» την Κυριακή 9/2 στις 15:00μμ

Μετά τη θρυλική «Λιλιπούπολη» έρχεται η «Ζέβρα Πυτζάμα»!

Ένα οικολογικό, μουσικό παραμύθι για παιδιά, και για τους μεγάλους, ένα μελωδικό μονοπάτι επιστροφής στην αθωότητα: στην εποχή που πιστεύαμε πως όταν θα μεγαλώναμε, το να αλλάξουμε τον κόσμο θα ήταν για μας παιχνίδι. Αυτό ακριβώς το παιχνίδι είναι το θέμα της παράστασης.

H μουσική παράσταση «Ζέβρα Πυτζάμα» σηματοδοτεί την επανένωση της Μαριανίνας Κριεζή με την Άννα Παναγιωτοπούλου, βασικών δημιουργών της θρυλικής «Λιλιπούπολης», με την πρώτη να έχει γράψει τα κείμενα και τους στίχους των τραγουδιών, τον Διονύση Τσακνή να έχει συνθέσει τη μουσική και να διευθύνει την ορχήστρα της παράστασης υποδυόμενος τον «Ντιλιβερά της Χαράς» και τους Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Φωκά Ευαγγελινό να έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία. Ακόμη, το θέαμα συμπληρώνουν τα σκηνικά των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, τα κοστούμια της Αναστασίας Αρσένη και οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ!

Στον κεντρικό ρόλο ο Αντώνης Λουδάρος. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Πολυχρονίδη, Σπύρος Παππάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Κωνσταντίνος Φάμης, Βανέσα Αδαμοπούλου, Αδάμ Τσαρούχης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Ελίνα Μάλαμα, Νικορέστης Χανιωτάκης, Στράτος Λύκος, Βερόνικα Δαβάκη, Γιάννης Σοφολόγης, Ιώβη Φραγκάτου, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Στέλλα Βογιατζάκη, Μελίνα Ντούσικου, Αντώνης Παναγόπουλος

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας την φόρμα συμμετοχής.*Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 15:00*Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail και θα πάρουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου. Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που οι νικητές που θα κληρωθούν δεν έχουν κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν εκείνοι που θα τηρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού μας είναι οι:

– Κυριακίδου Κική

– Μαρία Σμιλίδου

– Φώτης Προδρόμου

– Ειρήνη Περσίδου

– Ευαγγελία Χαλά

Οι νικητές  θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου. 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας