Κερδίστε μια μοναδική τσάντα Taly’s Tales!

1
1443

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας

και διεκδικήστε μια υπέροχη τσάντα Taly’s Tales!

talys-tales-ingolden-gr

 Οι τσάντες αποτελούν για όλες μας, ανεξάρτητως από το life-style ή το κοινωνικό μας status, πέρα από αναπόσπαστο στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας, ένα αντικείμενο φετίχ!

Η Taly’s Tales γεννήθηκε από την αγάπη τριών κυριών για τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων τσαντών που θα μπορέσουν να απογειώσουν το outfit της καθεμίας από εμάς. Με μοναδικά εφόδια την ενασχόληση με το πλέξιμο και το κέντημα, το καλό γούστο και την αγάπη για το τέλειο αποτέλεσμα, δημιουργούμε χειροποίητες τσάντες από νήματα και δέρματα και τις διακοσμούμε με μεταλλικά στοιχεία και ιδιαίτερα κουμπώματα, επιδιώκοντας η κάθε δημιουργία μας να είναι ξεχωριστή και μοναδική.

 

Στη συλλογή της Taly’s Tales μπορείτε να βρείτε tote bag και handbags, boho, αλλά και βραδυνά clutches, καθώς και μοναδικά backpacks. Όλες οι τσάντες είναι 100% χειροποίητες, προσεγμένες στις λεπτομέρειες και με εσωτερική επένδυση από ύφασμα ή σουετίνη.

 

Η Taly’s Tales, μοναδική στο είδος της, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας τσάντα σε όποιο μοτίβο και χρωματικό συνδυασμό επιθυμείτε, με την αλυσίδα και το κόσμημα της επιλογής σας, για να σας συνοδεύει όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας!    

Περισσότερα σχέδια Taly’s Tales για κάθε τύπο γυναίκας!

Taly's TalesTaly's Talestalys-tales

Facebook Taly’s Tales:  https://www.facebook.com/talystales/

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, να κοινοποιήσετε το διαγωνισμό στη σελίδα σας και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής.*Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 12μμ. Ο νικητής/τρια θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail ή sms. Καλή επιτυχία!
Όνομα διαγωνισμού: Τσάντα

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν αυτοί που θα τηρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας