Πόνος στη σπονδυλική στήλη, φυσική θεραπεία

0
335

Ο πόνος στη σπονδυλική στήλη, την πλάτη και το πόδι, εμφανίζονται συνήθως λόγω της καθιστικής ζωής ή της ακραίας φυσικής δραστηριότητας. Μπορούμε να σταματήσουμε να ανησυχούμε γιατί υπάρχει μία φυσική λύση για τα προβλήματά μας.

Αν αρχίσουμε να καταναλώνουμε αυτό το “φάρμακο”, θα νιώσουμε τις θετικές αλλαγές από τις πρώτες κιόλας μέρες. Αν συνεχίσουμε την κατανάλωση, θα αποφύγουμε πλήρως τους πόνους μέσα σε δύο μήνες!

ponos-sthn-spondylikh-sthlh-fysikh-therapeia-ingolden.gr

 

Κάθε πράγμα που είναι ιδιοφυές είναι πραγματικά πολύ απλό και προσιτό. Θα πρέπει να λαμβάνουμε τα ακόλουθα αποξηραμένα φρούτα κάθε βράδυ, για δύο μήνες.

–  1 αποξηραμένο σύκο

–  1 αποξηραμένο βερίκοκο

–  5 αποξηραμένα δαμάσκηνα

Αυτά τα φρούτα περιέχουν ουσίες που προκαλούν την αναγέννηση των ιστών, οι οποίες συνδέουν τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Τους κάνουν σκληρούς και δυνατούς. Οι σπόνδυλοι αρχίζουν να στέκονται στα δικά τους μέρη, φυσικά , χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική χειροκίνητη διόρθωση.

Κάθε φρούτο περιέχει ορισμένα στοιχεία και ουσίες και η ανάμειξη τους κάνει τη θεραπεία φυσική και αποτελεσματική. Είναι χρήσιμο τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Δοκιμάζουμε αυτήν την θεραπεία και δεν θα το μετανιώσουμε!

 

Πηγή: www.newsitamea.gr 

Επιμέλεια – Επεξεργασία: Βεατρίκη Βίνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας