Κερδίστε φυτικές κρέμες προσώπου!

0
5

maketa_eikonas-kremes

 

Το inGolden εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του κρέμες Αρωματοθεραπείας με φυτικές πρώτες ύλες και Χειροποίητη κρέμα βάσης από Βιολογικό κερί μέλισσας

 

 Δείτε τα δώρα και δηλώστε αμέσως συμμετοχή!!!

 

Δώρο πρώτο:

1. Αντηλιακή κρέμα προσώπου Ημέρας με Δείκτη προστασίας 12-15 και με ενυδατική-αντιγηραντική δράση. Για όλους τους τύπους δέρματος κυρίως αφυδατωμένα και ξηρά.

Διατηρείται στο ψυγείο για 3 μήνες.

2. Σπρέι με εκχυλίσματα βοτάνων ενισχυτικό της κρέμας προσώπου, που όμως χρησιμοποιείται και μόνο του, ανανεώνοντας το πρόσωπο και δίνοντας του λάμψη.

Δώρο δεύτερο:

 

1. Βραδυνή κρέμα προσώπου για θρέψη του δέρματος, αντιρυτιδική, συσφικτική, για όλους τους τύπους δέρματος, κυρίως για ενήλικες.

Διατηρείται στο ψυγείο για 3 μήνες.

2. Σπρέι με εκχυλίσματα βοτάνων και υαλουρονικού οξέως ενισχυτικό της βραδινής κρέμας που όμως χρησιμοποιείται και μόνο του για αναζωογόνηση και λάμψη.

 

Μια μεγάλη προσφορά αγάπης από την Αγγελική Βυθούλκα,  η οποία στη συνέντευξη της στο inGolden μας έκανε ένα πραγματικό μάθημα Αρωματοθεραπείας.

Διαβάστε εδώ την ενδιαφέρουσα συνέντευξή της! 

   
ti-prepei-na-kanw
 
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού γράφοντας δίπλα από το όνομά σας τη λέξη “κρέμα” δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής.

* Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 19μμ

*Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email 

 Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθεί αυτός που θα τηρεί τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

 Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι:  Χαρίκλεια Παρά και η Βίδα Καραβίδα.  Συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε όλους όσους πήρανε μέρος στο διαγωνισμό του inGolden 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας