Κερδίστε πρόσκληση για το «Plan B»!

0
4

 

Πάρτε μέρος στην κλήρωσή μας!

themis-poster-ingolden.gr

Το InGolden σας δίνει 1 διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, ένας από τους σημαντικούς νέους καλλιτέχνες, παρουσιάζει το «Plan B» «ένα εναλλακτικό του σχέδιο» πιο προσωπικό, πιο ιδιαίτερο και πιο ώριμο.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η μόνιμη συνεργασία του με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά, η παράσταση καθώς και ο δίσκος «Καινούριο Φιλί» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, ο ολοκαίνουριος δίσκος «Πρώτες Λέξεις» σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου με ερμηνευτές τον Σωκράτη Μάλαμα και τη Νατάσσα Μποφίλιου αλλά και τραγούδια για την Δήμητρα Γαλάνη, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

* Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 21:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής.*Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 22 Δεκέμβρη στις 12:00μμ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail και το όνομά του θα βρίσκεται στην είσοδο του θεάτρου. Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν αυτοί που θα τηρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας