“Ακροατήριο κανείς..”, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!

0
17

diagonismos-paris-mitsou-ingolden.gr-ta-pantelonia

“ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ…”

Ο Λάκης Ορφανίδης μετά το πρώτο του CD “Βορεινό” μας ξανασυστήνεται, αυτή τη φορά όμως, με πολλές σημαντικές συμμετοχές όπως αυτές του Γιώργου Νταλάρα του Μανώλη Λιδάκη, του Γιάννη Ντουνιά κα. Ένας καθαρά Λαϊκός Δίσκος, που πατάει στο παρελθόν και κοιτάει στο μέλλον με στίχους, κυρίως του Πάρη Μήτσου και παραγωγή “Δίκτυο”.

       Το InGolden εξασφάλισε έξι cd για τους αναγνώστες του!

Τα έντεκα τραγούδια υπογράφουν στιχουργικά ο Πάρης Μήτσου (5), ο Γιάννης Φουρνόδαυλος (2), ο Χρήστος Μαρωνίτης (1) και ο Λάκης Ορφανίδης (3). Εκτός του Νταλάρα, που ερμηνεύει δυο τραγούδια, συμμετέχουν οι Γιάννης Ντουνιάς με δυο, ο Μανώλης Λιδάκης, η Κατερίνα Τσιρίδου και ο Θωμάς Στεργίου που τραγουδούν από ένα, ο ίδιος ο συνθέτης με τρία τραγούδια και η Βούλα Σταματίου, σύζυγος του αείμνηστου σολίστα του μπουζουκιού Γιάννη Σταματίου (Σπόρου) που ακούγεται σε ένα κομμάτι. Ο δίσκος περιλαμβάνει επίσης δυο οργανικά καθώς και ένα σόλο μπουζούκι. Η σχεδίαση και η γραφιστική επιμέλεια είναι του Πάνου Παπαϊωάννου και η επιμέλεια παραγωγής του Λάκη Ορφανίδη και του Πάρη Μήτσου

 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Πάρη Μήτσου που έδωσε στο inGolden!

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή.Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας την φόρμα συμμετοχής.
*Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 15:00μμ. 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail.
 Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθεί αυτός που θα τηρεί τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι:

1. Alona Azaria  2. ΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ   3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΟΠΛΙΑ

4. Χρυσανθοπούλου Μάρω   5. Χρυσαυγή Σωφρονά  6. Ντίνα Γεωργίου

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας