Γεια σας φίλοι μου ♥
Στο βίντεο αυτής της εβδομάδας σας παρουσιάζουμε μια απλή συνταγή για να φτιάξετε ανοιχτό σάντουιτς με αβοκάντο ή αλλιώς “τοστ αβοκάντο” με 3 διαφορετικούς τρόπους.
Παρόλο που η εμφάνιση τους φαίνεται περίπλοκη, μπορείτε εύκολα να τα ετοιμάσετε. Είναι τα πιο εύκολα σνακ για κάποιον που δεν έχει πολύ χρόνο να φτιάξει κάτι πιο πολύπλοκο. Είναι τόσο γευστικά και χορταστικά που θα θέλετε να τα φτιάχνετε καθημερινά για το πρωινό, το μεσημεριανό ακόμη και το βραδινό. Επιπλέον, είναι ιδανικά σνακ για να τα απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε!
Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το βίντεο και να θυμάστε να εγγραφείτε! ♥
Υλικά:
— το κλασικό
☞ 1/2 ώριμο αβοκάντο (πουρέ & κομμάτια)
☞ 1 φέτα ψωμί τοστ
☞ 3 φέτες ντομάτας
☞ 1 αυγό (μάτι)
☞ 1 γ.κ. χυμό λεμόνι
☞ λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
☞ 2 γ.κ. ξύδι βαλσάμικο
— το Μεσογειακό
☞ 1/2 ώριμο αβοκάντο (πουρέ & κομμάτια)
☞ 1 φέτα ψωμί τοστ
☞ 100 γρ. φέτα (τριμμένη)
☞ 1 φρέσκο κρεμμύδι (κομμάτια)
☞ λίγο αλάτι, πιπέρι, και ρίγανη
☞ 1 γ.κ ελαιόλαδο
— με τραγανό μπέικον
☞ 1/2 ώριμο αβοκάντο (πουρέ & κομμάτια)
☞ 1 φέτα ψωμί τοστ
☞ 2 φέτες μπέικον
☞ 3 φέτες ντομάτα
☞ 3 φέτες πράσινη πιπεριά
☞ λίγο σουσάμι
☞ ηλιόσποροι
☞ 2 γ.κ ξύδι βαλσάμικο
Youtube: The Real Cooking Diaries
Ακολουθείστε μας:
Instagram: The Real Cooking Diaries
Facebook: The Real Cooking Diaries
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Εμιλία & Δάφνη