Συνταγή για χαρουποκεκάκια
Υλικά:
1/2 βάζο χαρουπόμελο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κουτ. σούπας μέλι
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 κουτ. γλυκού σόδα
Κανέλα
Τζίντζερ
Βανίλια
3 φλυτζάνια αλεύρι – 2 ολικής άλεσης και 1 άσπρο
Σουσάμι
Εκτέλεση:
– Ανακατεύουμε τα υγρά με το μέλι.
– Ανακατεύουμε όλα τα στερεά μαζί.
– Αναμιγνύουμε τα υγρά με τα στερεά και γεμίζουμε φορμάκια λίγο πάνω από τη μέση.
– Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
♦ Τη συνταγή μας έστειλε η φίλη του inGolden Κλεοπάτρα. Αν έχετε κάποια αγαπημένη συνταγή που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, μπορείτε να μας τη στείλετε στο info@ingolden.gr