Πανεύκολη, γρήγορη, νόστιμη και λίγο πιο light εκδοχή του κλασσικού Mille-feuille!
Τι θα χρειαστούμε:
- 2 πακέτα κράκερ λευκά
- 2 σακουλάκια έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλφέϊγ
- 1200γρ. γάλα 1,5% για την κρέμα
- Λίγη ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Πώς το φτιάχνουμε:
- Σε ένα ταψάκι στρώνω την πρώτη στρώση κράκερ
- Φτιάχνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής και την απλώνω τη μισή ποσότητα από πάνω
- Συνεχίζω με άλλη μία στρώση από κράκερ
- Απλώνω την υπόλοιπη κρέμα
- Πασπαλίζω με τριμένο κράκερ την επιφάνεια και το βάζω στο ψυγειό για τουλάχιστον 2 ώρες
- Λίγο πριν το σερβίρω πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και είναι έτοιμο!
Καλή μας απόλαυση!!