Τι υπέροχος συνδυασμός γεύσεων!
Τι δροσιά! Τι νοστιμιά! Και πόσο εύκολο!
Υλικά:
– 100 γραμμάρια κουβερτούρα
– 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
– 120 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη – την περνάμε από το μπλεντεράκι για να γίνει σκόνη
– 2 κουταλιές της σούπας κακάο
– 1 πρέζα αλάτι
– 1 βανίλια
– 300 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και χτυπάμε ελαφρά με την κρέμα γάλακτος.
2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι και στη συνέχεια τη βανίλια και το γιαούρτι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα – θα είναι σχετικά παχύρρευστο.
3. Αν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα και αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της.
4. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ μου μπαίνει στην κατάψυξη και ανά μία ώρα ανακατεύουμε το παγωτό μας… Σε 4-5 ώρες θα είναι έτοιμο!
Δοκιμάστε το! ΑΞΊΖΕΙ!!
Πηγή: www.eimaimama.gr