Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας!
Πανεύκολη συνταγή!
Υλικά:
Για 4 μερίδες
170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα με 65% κακάο ή όποια μαύρη σοκολάτα προτιμάμε
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας
Εκτέλεση:
♦ Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετούμε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζουμε πάνω στο μπολ με τα παγάκια. Αφήνουμε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
♦ Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σοκολάτα στον κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Ρίχνουμε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει. Σερβίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.
Και… καλή μας απόλαυση!