Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας

0
1525

 

Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας!

Πανεύκολη συνταγή!

MOUS-SOKOLATAINGOLDEN.GR

 

Υλικά:

Για 4 μερίδες

170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα με 65% κακάο ή όποια μαύρη σοκολάτα προτιμάμε
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

 

Εκτέλεση:

♦ Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετούμε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζουμε πάνω στο μπολ με τα παγάκια. Αφήνουμε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

♦ Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σοκολάτα στον κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Ρίχνουμε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει. Σερβίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.

 

Και… καλή μας απόλαυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας