Δέσποινα Μάρη

0
392

Η Δέσποινα

Αγαπάει πολύ την τέχνη και τη μουσική. Το μέρος που την ηρεμεί είναι το ηλιοβασίλεμα που βλέπει κάθε φορά που επισκέπτεται το χωριό της. Σιχαίνεται το ψέμα και την αδιαφορία. Λατρεύει να τραγουδάει και να κάνει βόλτες με το αμάξι ακούγοντας μουσική.

Της κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς και την κάνουν να χαμογελά.

Η Δέσποινα

 

Ένα από τα αγαπημένα μου ταξίδια!

 

Ζωγραφίζω τον εαυτό μου, γιατί είμαι το αντικείμενο που γνωρίζω καλύτερα! Frida Kahlo

 

Το αγαπημένο μου καφέ

 

Απέραντο Γαλάζιο

 

 

Η αγάπη μου

 

Σαντορίνη 2019

 

Μαγική θέα, Σαντορίνη 2019

Despoina’s Notebook


♦ Σε ποια πνευματική διάθεση βρίσκεσαι αυτό τον καιρό;

 Αυτόν τον καιρό νιώθω ότι το συναίσθημά που με χαρακτηρίζει είναι η αισιοδοξία, μιας και σε τέτοιους καιρούς είναι η «ελπίδα» για ότι καλύτερο μας έρχεται, όπως το βλέπω, είναι η μόνη επιλογή.

♦ Τι θα βρει κανείς στην τσάντα σου;

Δυο πράγματα που δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου είναι το άρωμά μου, γιατί πάντα θα χρειαστούν μερικά ψεκάσματα μέσα στη μέρα για να νιώσω και πάλι φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Και φυσικά τα ακουστικά μου, γιατί χωρίς τη μουσική μου δεν πάω πουθενά!! Με βοηθάει να βγάλω τη μέρα χωρίς άγχος και με χαρούμενη διάθεση πάντα!!

♦ Τι σε κάνει να γελάς?

Κυρίως οι φίλοι μου, αλλά και γενικότερα τα άτομα που αγαπώ. Με κάνουν να πάντα να χαμογελάω και να γελώ γιατί οι αστείες στιγμές όταν είμαι με αυτούς είναι αναπόφευκτες.

♦ Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Μετά από συζητήσεις με την ψυχοθεραπεύτρια μου, έχω καταλήξει πως η καλύτερη συμβουλή για μένα είναι να είμαι ο εαυτός μου, χωρίς ανησυχίες και συμβιβασμούς. Με αυτή τη συμβουλή στο πίσω μέρος του μυαλού μου νιώθω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη σε μένα!!

♦ Ένα βιβλίο που σε έχει αγγίξει βαθιά και θα το σύστηνες ανεπιφύλακτα;

Δεν θα έλεγα πως είναι ένα το βιβλίο που με έχει αγγίξει και με έχει επηρεάσει. Από κάθε βιβλίο παίρνω διαφορετικά μαθήματα, είτε για την τέχνη, είτε για την ψυχολογία μου. Κάθε βιβλίο είναι και μια νέα εμπειρία, γνώση, ταξίδι.

♦ Ποιος είναι ο επόμενος προσωπικό σου στόχος;

Θέλω να τελειώσω την σχολή μου, που είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό μου στόχο και έτσι να έχω τον χρόνο που θέλω για να αφοσιωθώ στη μεγάλη μου αγάπη που είναι το τραγούδι και να το εντάξω στην μελλοντική μου δουλειά, τη μουσικοθεραπεία.

♦ Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Αυτό που θα ήθελα  να γίνω είναι μουσικοθεραπεύτρια καθώς θα ήθελα να συνδυάσω τις δυο μεγαλύτερες αγάπες μου, το τραγούδι καθώς και το να βοηθάω τους ανθρώπους!  

♦ Τι είναι για σένα μαγεία;

Μαγεία για μένα είναι η δυνατότητα που μου δίνεται να βρίσκομαι σε μακρινά μέρη και να ανακαλύπτω νέα πράγματα για τις κουλτούρες και τους πολιτισμούς, να βλέπω διαφορετικές ομορφιές από αυτές του τόπου μου και να τις μοιράζομαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Επίσης μαγεία για μένα είναι η μουσική γιατί είναι και αυτός ένας τρόπος να ταξιδεύεις.

Instagram profile: @despoinamari


Αν θέλετε να φτιάξουμε το δικό σας Notebook:

Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο myglitternotebook@gmail.com
Kάντε hashtag στο Instagram στο #inGoldengr

Επιμέλεια: Μαρία Κουτσουρλή 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας