Βίβιαν Σχοινά

0
330

Η Βίβιαν

Aγαπάει τους ανθρώπους και την ηρεμεί η θάλασσα. Λατρεύει τα ταξίδια και σιχαίνεται τους τοξικούς ανθρώπους. Της κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι άνθρωποι που είναι διαφορετικοί από τους άλλους. 

Η Βίβιαν

 

Αν αγαπούσαν όλοι όπως τα παιδιά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο

 

Αν έχεις φίλους στη ψυχή να καμαρώνεις..

 

Η μαγεία που λέγαμε, προφανώς!

 

Με το Αργυρούλι μου, τις (καλές;) μέρες που πηγαίναμε σχολείο
Η ευτυχία μου!

 

Θάλασσα, ηρεμία και όλη η αγάπη του κόσμου!

 

Ο Χρηστάκης και η κιθάρα του

Vivian’s Notebook


♦Σε ποια πνευματική διάθεση βρίσκεσαι αυτό τον καιρό;

Αυτό τον καιρό, θα έλεγα πως βρίσκομαι σε μία όμορφη-περίεργη κατάσταση, αφού επιτέλους βρήκα τη δύναμη να κυνηγήσω το όνειρό μου, χωρίς να αφήνω πια κανέναν να με κρατάει πίσω. Και φίλε, κοίτα να δεις που δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα..

♦Τι θα βρει κανείς στην τσάντα σου;

Τι θα βρει κανείς στην τσάντα μου; η ερώτηση είναι τι ΔΕΝ θα βρει. Φυσικά τον ημεροδείκτη μου, που χωρίς αυτόν είμαι ικανή να ξεχάσω μέχρι και την ύπαρξή μου, το βιβλίο που διαβάζω τη συγκεκριμένη περίοδο, τα γνωστά κουλουράκια μου και τέλος το βραχιολάκι που μου έχει χαρίσει ο μικρός μου αδερφός, που είναι το γούρι μου. Από εκεί και πέρα, μπορείς να βρεις από κάλτσες (καθαρές για να μην παρεξηγηθούμε), μέχρι κάθε είδους παυσίπονο. Γενικά αν χρειαστείτε οτιδήποτε μην πάτε σούπερ μάρκετ, ανοίξτε την τσάντα μου!

♦Τι σε κάνει να γελάς;

Oι άνθρωποί μου με κάνουν να γελάω, να είμαι ευτυχισμένη και διώχνουν μακριά κάθε σύννεφο στη ζωή μου..

♦Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι, να μην μην φοβάμαι να κάνω μεγάλα όνειρα, γιατί όταν αγαπάς κάτι και έχεις έναν στόχο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα και δεν μπορεί να σε σταματήσει!

♦Ένα βιβλίο που σε έχει αγγίξει βαθιά και θα το σύστηνες ανεπιφύλακτα;

Ένα βιβλίο που με έχει αγγίξει βαθιά και πιστεύω πως πρέπει όλοι να το διαβάσουν, είναι «Οι άθλιοι» του Ουγκώ. Δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι ένας «άνθρωπος» σε μια κοινωνία γεμάτη κτήνη, και πως στο τέλος η αγάπη νικά, η κάθε είδους αγάπη.

♦Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Όταν ήμουν μικρή, γύρω στα δέκα είδα το West Side Story για πρώτη φορά. Ε, εκείνη τη στιγμή ανακάλυψα τι σημαίνει μαγεία.. Από εκείνη τη μέρα, προσποιούμουν ότι κάθε στιγμή που περνούσε ήταν μέρος μιας παράστασης. Ακόμα κι όταν μάλωνα με την αδερφή μου, σκεφτόμουν πως θα ήταν ο τσακωμός μας αν ήταν τραγούδι..(μιλάμε μεγάλο θέμα το κοριτσάκι). Οπότε από ό,τι καταλαβαίνετε θέλω να ασχοληθώ με το μιούζικαλ…

♦Ποιος είναι ο επόμενος προσωπικός σου στόχος;

Ο επόμενος προσωπικός μου στόχος, είναι να πατήσω περισσότερο στα πόδια μου και να βρω τη δύναμη να γίνω ο άνθρωπος που ονειρεύομαι..

♦Τι είναι για σένα μαγεία;

Μαγεία για εμένα(πέρα από τη μουσική) είναι η αγάπη. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να ξέρεις πως έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε αγαπούν έτσι, απλά, επειδή είσαι εσύ χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα, να σε φροντίζουν, να είσαι κομμάτι τους και εκείνοι δικό σου.

 

Vivian’s profile: Vivian_schina 


Αν θέλετε να φτιάξουμε το δικό σας Notebook:

Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο myglitternotebook@gmail.com
Kάντε hashtag στο Instagram στο #inGoldengr

Επιμέλεια: Μαρία Κουτσουρλή 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας