Ένα εκπληκτικό παγωτό με πολύ λίγα λιπαρά!!!
Υλικά:
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
500γρ. ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
200 – 300 γρ. καστανή ζάχαρη
3-4 ώριμα ροδάκινα
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
2. Προσθέτουμε την κρέμα σιγά σιγά χτυπώντας.
3. Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο μπλέντερ.
4. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και κάθε 30-40′ το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές
5. Το αφήνουμε να παγώσει και έτοιμο!
♦ Στο τελευταίο χτύπημα μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια φρούτου ή λίγη μαρμελάδα!