Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΜΚΙΕ

0
6

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού διοργανώνει στις 15 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11.00 μέχρι τις 13.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης –  στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης, μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, όπου με την καθοδήγηση και επίβλεψη ειδικευμένων Εθελοντών τα παιδιά θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν διάφορες κατασκευές, θα ακούσουν παραμύθι και θα γυμναστούν με παιδική γιόγκα! Η συμμετοχή των παιδιών είναι, φυσικά, δωρεάν και οι μικροί φίλοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση και ένα μαξιλαράκι!

MITROPOLITIKO-IATREIO-ELLINIKOU-INGOLDEN.GRΤην ίδια ημέρα από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, σε διπλανή αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, οι«Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», διοργανώνουν το δικό τουςΧριστουγεννιάτικο Bazaar, όπου θα διαθέσουν πλήθος από χειροποίητα κυρίως είδη, φτιαγμένα από Εθελοντές και φίλους του ΜΚΙΕ.

Επίσης, θα υπάρχει κυλικείο για καφέ και μεζέ, αλλά και ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο, φτιαγμένο από γάλατα και παιδικές τροφές, το οποίο φιλοδοξούν να είναι όσο πιο ψηλό γίνεται, για να καλύψουν τις ανάγκες δεκάδων μικρών ασθενών του Κοινωνικού Ιατρείου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία του Ιατρείου μέχρι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9631-950

 

MITROPOLITIKO-IATREIO-ELLINIKOU-argyroupolis-INGOLDEN.GR

Διεύθυνση Ιατρείου:

Εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης, 200 μέτρα μετά την Τροχαία Ελληνικού στο αριστερό σας χέρι, ακριβώς δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας