Σούνιο – Ελληνικό με καγιάκ για καλό σκοπό

0
14

Σούνιο – Ελληνικό με καγιάκ και κατάπλους – υποδοχή στον Άγιο Κοσμά, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 5.00μμ

diaplous-ingolden-gr

Το South Evian Gulf team και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν κωπηλατικό διάπλου ζωής, ελπίδας και αλληλεγγύης.

Με απόπλου από το Σούνιο, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κατάπλου στο Ελληνικό την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, οι κωπηλάτες του SEGT, μαζί με συναθλητές, φίλους της ομάδας και άλλους θαλασσινούς συνοδοιπόρους τους, θα δια πλεύσουν με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης την απόσταση των 26 ναυτικών μιλίων, παράκτια της Αττικής.

Σκοπός τη συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας αλλά και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα επείγοντα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στο κουπί της ζωής, ακόμα και η μικρότερη συνεισφορά είναι μία πολύτιμη και ανεκτίμητη πράξη αλληλεγγύης.

Καλούνται όλοι οι πολίτες να παρευρεθούν στον κατάπλου της ομάδας στο Ελληνικό – παραλία Αγίου Κοσμά, 200μ από τη 2η στάση τραμ Άγιος Κοσμάς, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 5.00 μμ, φέρνοντας ο καθένας μαζί του οποιοδήποτε φάρμακο ή φάρμακα έχει τη δυνατότητα να δωρίσει στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας