Πονοκέφαλοι, πως θα απαλλαγούμε μέσα σε 60 δευτερόλεπτα!

0
110

Οι πονοκέφαλοι είναι ένα από τα πιο κοινά και δυσάρεστα προβλήματα, που μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση μας. Οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο μπορεί να είναι διάφοροι, αλλά πριν δοκιμάσουμε κάτι άλλο για να ανακουφιστούμε, συνιστούμε να δοκιμάσουμε τρία απλά και πολύ αποτελεσματικά κόλπα.

Δαγκώνουμε ένα μολύβι

ponokefaloi-apalageite-se-60-deyterolepta-ingolden.gr

Όταν είμαστε ανήσυχοι ή κάτω από την πίεση, συνήθως υποσυνείδητα τρίζουμε τα δόντια μας με αποτέλεσμα να κουράζουμε τον μυ που συνδέει το σαγόνι με τον κρόταφο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πονοκέφαλο. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει απλά να δαγκώσουμε ένα μολύβι από ξύλο! Αυτό θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία των γνάθων μας, θα τους χαλαρώσει και έτσι θα αποτρέψει τον πόνο.

Δοκιμάζουμε Acupressure

ponokefaloi-apalageite-se-60-deyterolepta-acupressure-ingolden.gr

Acupressure είναι μια αρχαία τεχνική που βασίζεται στην εφαρμογή πίεσης σε ορισμένα σημεία του σώματος για την ανακούφιση ή την εξάλειψη των πόνων. Εντοπίζουμε το σημείο στο πάνω μέρος του χεριού μας, ακριβώς στο σημείο όπου ενώνονται ο αντίχειρας με τον δείκτη. Πιέζουμε αυτό το σημείο και κάνουμε μασάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις για τουλάχιστον 1 λεπτό ή και περισσότερο.

Κάνουμε μασάζ με αιθέριο έλαιο μέντας

ponokefaloi-apalageite-se-60-deyterolepta-masaz-ingolden.gr

Αν έχουμε προβλήματα με ιγμορίτιδα ή αλλεργίες, θα πρέπει να κάνουμε μασάζ στο μέτωπο μας με αιθέριο έλαιο μέντας. Ρίχνουμε σε λίγο baby oil ή ελαιόλαδο μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας.  Εφαρμόζουμε στο μέτωπό μας και κάνουμε απαλό μασάζ στους κροτάφους μας και στην περιοχή γύρω από τη μύτη μας με κυκλικές κινήσεις. Θα πρέπει να το κάνουμε αυτό για τουλάχιστον 1 λεπτό, αλλά και περισσότερο, αν θέλουμε.

 

Πηγή: www.fashionmg-style.com

Επιμέλεια – Επεξεργασία: Β. Βίνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας