Σπυράκι; Απαλλαγείτε!

0
220

Τα σπυράκια έχουν την τάση να εμφανίζονται τις πιο ακατάλληλες ώρες και γι’ αυτό καλό είναι μάθουμε μερικούς τρόπους αντιμετώπισης…

spyraki-ingolden.gr

Tea tree oil: Βάζουμε λίγο λάδι σε μία μπατονέτα και απλώνουμε πάνω στο σπυράκι. Επαναλαμβάνουμε τακτικά τη διαδικασία.

Ασπιρίνη: Σε ένα μικρό πιατάκι τρίβουμε μια ασπιρίνη και ρίχνουμε μερικές σταγόνες νερό μέχρι να δημιουργηθεί μια πλούσια πάστα. Απλώνουμε  το μείγμα πάνω στο σπυράκι, αφήνουμε να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλένουμε με κρύο νερό. Η ασπιρίνη περιέχει το ίδιο συστατικό με τα προϊόντα για τις ατέλειες της επιδερμίδας. Προσοχή: αν έχουμε αλλεργία στην ασπιρίνη.

Άργιλος: Βάζουμε πριν κοιμηθούμε τοπικά μια μάσκα από άργιλο. Το πρωί θα έχει ξεραθεί!

Πάγος: Τυλίγουμε με μία πετσέτα ένα παγάκι και τοποθετούμε επάνω στο σπυράκι. Θα μας πάρει περίπου 10 λεπτά για να φύγει η κοκκινίλα και το πρήξιμο!

Οδοντόκρεμα: Καυστική, χωρίς όμως να βλάπτει το δέρμα. θα εξαφανίσει το σπυράκι μέσα σε λίγες ώρες.

Σόδα: Αραιώνουμε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε λίγο νερό. Απλώνουμε  στο σημείο που θέλουμε και περιμένουμε 20 λεπτά. Αφαιρούμε το μείγμα με άφθονο κρύο νερό.

Μέλι με Λεμόνι:  Ρίχνουμε μερικές σταγόνες λεμονιού επάνω στο σπυράκι και, όταν απορροφηθεί, απλώνουμε μέλι.  Σκεπάζουμε το σημείο με ένα hansaplast ή μία μικρή γάζα και πέφτουμε για ύπνο. Το πρωί θα έχει εξαφανιστεί!

Έπειτα, το καλύπτουμε με κονσίλερ, που είναι πιο πηκτό από την κλασική βάση μακιγιάζ και φτιάχνουμε την σωστή απόχρωση με λίγο φον ντε τεν με υφή πούδρας, για να γίνει το σπυράκι τελείως αόρατο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας