Αμαλία Βίνος – Συντάκτης του Ingolden.gr

12096435_891468784236437_737057681958308050_n

Γνωστή και ως η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά!

Η Αμαλία ήταν μια από τις τυχερές  μαθήτριες του Φραγκίσκου Βουτσινού, και είναι σήμερα, μια από τις πιο αγαπητές δασκάλες φωνητικής. Απόφοιτος του Ωδείου Αθηνών, κέρδισε μια σημαντική υποτροφία, και έτσι πήρε τα μπαγκάζια της και ταξίδεψε μέχρι την Γερμανία για να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα γοητεύτηκε όπως είναι λογικό από την “Πόλη του Φωτός”, και έζησε για λίγο καιρό στο Παρίσι, παίρνοντας άλλη μια υποτροφία στο Conservatoire de Paris.

Έχει κάνει θεατρικές σπουδές, χορό, αλλά και μια Σχολή Φωνητικής Τέχνης το SoulKey, όπου με τα ‘’μαγικά’’ της κόλπα “δαμάζει’’ διάσημες φωνές που περνάνε ή πέρασαν από τα χεράκια της, καθώς όπως λέει και ένα γνωστό ρητό σε παράφραση: “Πίσω από κάθε καλό τραγουδιστή, κρύβεται μια καλύτερη τραγουδίστρια”… 🙂 και αυτή είναι η Αμαλία!

Στον ελεύθερο χρόνο της ανοίγει τα κιτάπια της και κάνει «Αλχημείες» με βότανα για να μοιραστεί μετά τις «χρυσές» ιδιότητές τους μαζί μας και όταν βραδιάζει φοράει τα γυαλάκια της και βυθίζεται σε αγαπημένες βιογραφίες εμπλουτίζοντας συγχρόνως και τις δικές μας γνώσεις σχετικά στην κατηγορία “my story”.

Όταν ασχολήθηκε με το διαδίκτυο συνδημιουργώντας το Soulme.gr, κατάλαβε ότι έχει άλλη μια δημιουργική πλευρά του εαυτού της που έπρεπε να ικανοποιήσει.

Τι και αν λένε λοιπόν πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας… την Αμαλία την κέρδισε ο χρυσός! Κάπως έτσι, ένα μεσημέρι που έπινε το αγαπημένο της τσάι και χάιδευε την αγαπημένη σκυλίτσα της, της μπήκε στο μυαλό να φτιάξει κάτι.

Κάτι ας πούμε σαν το InGolden.gr