Ο Παντελής Θαλασσινός και η Άννα Μπουρμά στο Φεστιβάλ Κηφισιάς!

0
4

 

pantelis-thalassinos-anna-mpourma-ingolden.gr

 

Για πρώτη φορά ο Παντελής Θαλασσινός θα βρεθεί επί σκηνής με την Άννα Μπουρμά την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 21:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2015. Τη συναυλία θα ξεκινήσει η Άννα Μπουρμά και θα ολοκληρώσει ο Παντελής Θαλασσινός, έτσι θα έχουν την ευκαιρία οι ακροατές να παρακολουθήσουν 2 παραστάσεις σε μια βραδιά όπου θα είναι γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις.

Ο Παντελής Θαλασσινός , με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, θα ταξιδεύει τον κόσμο μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών, παρέα με τη Νάνα Μπινοπούλου. Οι δυο τους για περισσότερες από δύο ώρες θα παρουσιάσουν κομμάτια που εναλλάσσονται από το ροκ στον παραδοσιακό ήχο, αλλά και τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών.

Από την άλλη, η Άννα Μπουρμά, δροσερή και με γεμάτη ενέργεια, ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία έχοντας στις αποσκευές της τη νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ”Ένα τραγούδια αν σωθεί”. Έχοντας σαν όπλο την κρυστάλλινη φωνή της και τις ιδιαίτερα θεατρικές ερμηνείες της, θα μας ταξιδέψει στους δικούς της μουσικούς δρόμους, μαζί με τον συνθέτη και πατέρα της Τάκη Μπουρμά, γνωστός από την μεγάλη επιτυχία ‘’Μη γυρίσεις’’  που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα. Ακόμη, το κοινό θα γίνει ένα μαζί τους, καθώς θα μοιραστούν κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά για να δώσουν ρυθμό. Το σίγουρο είναι ότι όσοι βρεθούν σε μια από τις καλοκαιρινές της Άννας Μπουρμά θα καταλάβουν ότι η ερμηνεία αλλά και τραγούδια της έχουν: ‘’Φωτιά στη μουσική και στα λόγια δακρυγόνα’’.

 

Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 21:00

Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (Λεωφόρος Κηφισίας 192)

Φεστιβάλ Κηφισιάς 2015

Προπώληση: viva.gr

 


 

Μουσικοί:

Γιάννης Βιλιώτης: λαούτο-μπουζούκι

Σωτήρης Μαργώνης ή Δημήτρης Γάσιας: στο βιολί

Φίλιππος Λευκαδίτης: κρουστά

Γιώργος Μακρής: πνευστά- γκάιντες – τσαμπούνες

Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο

Γιάννης Μπελώνης: πιάνο

 

Κιθάρα & φωνή: Τάκης Μπουρμάς

Πιάνο: Φωτεινή Τσακνάκη

Μπάσο: Πέτρος Κεμιζάκης

Κρουστά: Bασιλής Κατσαμπέλας

Φωτογραφίες: T H E O

Artwork: Χρήστος Μαστοράκης

Ενορχηστρώσεις: Τάκης Μπουρμάς

 


 

Με την υποστήριξη του inGolden.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας