Η μαγική δύναμη του νερού !

0
221

Πηγή ζωής το νερό, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες αποτελεί μέθοδο ενεργητικής θεραπείας και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα σε διάφορα τελετουργικά και τελετές.

Το νερό φροντίζει και θρέφει μυαλό, σώμα και ψυχή. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που το νερό μπορεί να φέρει μια γεύση ειρήνης και γαλήνης στη ζωή μας. Είτε πρόκειται για ένα ζεστό μπάνιο, είτε απλά κοιτώντας τα κύματα που σπάνε στις ακτές, αμέσως μόλις νοιώσουμε τη σύνδεση μαζί του, η θεραπεία ξεκινά.

Μέσα από τη σύνδεση με την ευεργετική δύναμη του νερού αισθανόμαστε αναζωογονημένοι και ανάλαφροι καθώς απομακρύνουμε κάθε αρνητική σκέψη. Ας αφεθούμε  στη θεραπευτική δύναμη του νερού !


Ένας  απλός τρόπος θεραπείας  είναι κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο να το συνδυάσουμε με ένα διαλογισμό!

Κάτω από το ντους οραματιζόμαστε ότι το νερό ξεπλένει το άγχος και τις δυσκολίες που μας προκαλούν αγωνία στην καθημερινότητά μας.

Επικεντρωνόμαστε  στο να αισθανθούμε το νερό πάνω στο σώμα, στο πρόσωπο και στο δέρμα.

Φανταζόμαστε  τη δύναμη του νερού καθώς κυλάει πάνω μας, σαν έναν καταρράκτη από απαστράπτον φως, να μας ξεπλένει από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Οραματιζόμαστε ότι όλα όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας λυπούν, μας θλίβουν, μας κάνουν να δυσφορούμε και να αγωνιούμε, όλα όσα μας θυμώνουν, τα παρατηρούμε να γλιστρούν από πάνω μας και να παρασύρονται μακριά!

Μέχρι να αισθανθούμε ανάλαφρο το σώμα και ελεύθερη την καρδιά μας από όλα όσα την εμποδίζουν και δεν εξυπηρετούν το ύψιστο δυναμικό της. Τώρα αισθανόμαστε την ελευθερία να προχωρήσουμε στη νέα προοπτική που ξετυλίγεται μπροστά μας.

 

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας