Η γνώση της αλήθειας απελευθερώνει!

0
100

‘Οσο εξελισσόμαστε πνευματικά, οδηγούμαστε σε ένα διαφορετικό τρόπο θέασης της πραγματικότητας. Το στοιχείο που είναι απαραίτητο για να φτάσουμε στη συνειδητοποίηση και την ουσιαστική αλληλεπίδραση με τους γύρω μας είναι η αναζήτηση της αλήθειας.

Γιατί η γνώση της αλήθειας είναι το στοιχείο αυτό που μας απελευθερώνει !

Α-λήθει-α σημαίνει ενθύμηση! Με ποιόν τρόπο όμως μπορούμε να ξεφορτωθούμε το πέπλο της λήθης για να φτάσουμε στην ενθύμηση ;

Ακολουθώντας το δρόμο της επίγνωσης που οδηγεί στον Εαυτό μας, στην Αλήθεια και τη Ζωή.

Χρειάζεται να μαθητεύσουμε στο δρόμο της Αλήθειας καλλιεργώντας αυτή την τόσο σημαντική αρετή, στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε τι ακριβώς είναι αλήθεια!

Το να είσαι αληθινός σημαίνει να είσαι αξιόπιστος και έμπιστος! Για ολοκληρώσουμε την εκμάθηση της αρετής της αλήθειας όμως δεν αρκεί μόνο να λέμε την αλήθεια αλλά χρειάζεται και οι πράξεις μας να είναι ανάλογες. Κυρίως όμως χρειάζεται να τηρούμε τις υποσχέσεις μας !

Η πρόκληση δεν είναι να μη λέμε ψέμματα στους άλλους, αυτό είναι εύκολο, η πρόκληση είναι να μη λέμε ψέμματα στον ίδιο μας τον εαυτό, να είμαστε τίμιοι μαζί του, χωρίς προκαταλήψεις, ωραιοποιήσεις και αυταπάτες!

 

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας