Γνωρίστε την «Priscilla – Την Βασίλισσα της Ερήμου» στο Θέατρο Badminton!

0
21

priscilla_01-ingolden.gr_

• Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται 471 κοστούμια, 45 περούκες, 120 ζευγάρια παπούτσια και 200 καπέλα και στολίδια κεφαλής.
• Σε κάθε παράσταση υπάρχουν 220 αλλαγές κοστουμιών.
• Οι ηθοποιοί φορούν συνολικά 48 μάσκες μακιγιάζ, 6 διαφορετικών σχεδίων.
• Κάθε μήνα χρησιμοποιούνται 40 κραγιόν, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις
• Πάνω από μισό κιλό glitter χρησιμοποιείται για το μακιγιάζ κάθε μήνα.
• 200 υγρά μαντηλάκια χρησιμοποιούνται κάθε βράδυ για την αφαίρεση του μακιγιάζ.
• Χρειάζονται 9 ρολά ταινίας συσκευασίας την εβδομάδα για να αφαιρεθεί το glitter από τα χείλια. (οι ηθοποιοί «φιλούν» μια λωρίδα ταινίας για να το αφαιρέσουν γρήγορα).
• Υπάρχουν 40 αλλαγές περούκας σε μια παράσταση. Η πιο γρήγορη αλλαγή περούκας/μακιγιάζ γίνεται σε 15 δευτερόλεπτα.
• Οι Ντίβες ανυψώνονται πάνω από 10 μέτρα στον αέρα πριν κατέβουν στη σκηνή.

Αυτά είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά μιας από τις πιο πολύ αναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν που φτάνει σχεδόν στο τέλος της. Λίγο λοιπόν πριν κατέβουν οι αυλαίες για καλοκαιρινές διακοπές, το Θέατρο Badminton μας καλεί να γνωρίσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Priscilla ή αλλιώς, την Βασίλισσα της Ερήμου!

Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT-THE MUSICAL έρχεται στο Θέατρο Badminton με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού κι ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ! Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης. Μαζί τους ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya. Τους παραπάνω συνοδεύει μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

priscilla_03-ingolden.gr_

 

Είναι η πρώτη φορά που μία ξένη παραγωγή, έρχεται να «κουμπώσει» με όλα τα πρωτότυπα σκηνικά και κοστούμια της (συγκεκριμένα των παραστάσεων της αγγλικής περιοδείας), στην αντίστοιχη ελληνική. Πρόκειται για μία διεθνή συνεργασία με συντελεστές τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ελλάδα, να δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα της παράστασης σε κάθε επίπεδο. Επίσης για πρώτη φορά, σε παραγωγή τέτοιου μεγέθους, «παντρεύονται» η ελληνική γλώσσα με την αγγλική, καθώς μπορεί οι διάλογοι να είναι στα ελληνικά, τα περισσότερα τραγούδια όμως, παραμένουν στα αγγλικά.

Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Καλύτερου Νέου Μιούζικαλ, η Priscilla το μιούζικαλ είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994 και ανέβηκε με τεράστια επιτυχία στο Σύδνεϋ το 2006 (το πιο πετυχημένο αυστραλέζικο μιούζικαλ), στο Λονδίνο το 2009 και στη Νέα Υόρκη το 2011. Τα περισσότερα από τα τραγούδια – παγκόσμια hit – θα τραγουδηθούν από τον ελληνικό θίασο και τις 3 «Divas» τραγουδίστριες στα αγγλικά, ενώ κάποια άλλα στα ελληνικά. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Αλέξιος Πρίφτης, που έχει και τη μουσική διεύθυνση της παράστασης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες, το τρέιλερ της παράστασης αλλά και το catwalk των συντελεστών με τα βραβευμένα κοστούμια της παράστασης, όπως παρουσιάστηκαν στην Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την περασμένη Τρίτη…


Από 6 Μαίου στο Θέατρο Badminton (Άλσος Στρατού, Γουδή)
Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00

Info

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

Απόδοση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝΗΣ

Μουσική Διεύθυνση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Μουσική Διδασκαλία: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΗ

Φωτισμοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΛΟΣ

Παραγωγή: ΜΙΧΑΛΗΣ & VANESSA ΑΔΑΜ

Πρωταγωνιστούν:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ – ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ – ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ

«THE 3 DIVAS»: DEMY – MELINA (VEGAS) – SHAYA

Μαζί τους οι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΙΑΣΩΝ ΜΑΝΔΗΛΑΣ, BENJI ADEYEMO, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΟΥΖΙΚΑΚΟΣ, ΚΡΙΣΤΗΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΡΚΑΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΝΟΥΤΗΣ, YEVGEN BULI, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΝΤΡΑ, ΕΛΙΖΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ, ΜΑΡΙΛΟΥ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ, ΙΩΒΗ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας