Ταξιδεύοντας συναντάμε την πολύτιμη αίσθηση του χρόνου!

0
143

 

Λατρεύω τα ταξίδια! Για μένα τα ταξίδια μετατρέπονται σε πηγή γνώσης και εμπειρίας καθώς κάθε φορά φωτίζεται κάποια αθέατη πλευρά μας και ανακαλύπτουμε κάτι περισσότερο για τον εαυτό μας.

Βγαίνουμε από τη ζώνη ασφαλείας, από τη ρουτίνα καθημερινότητας και βλέπουμε με διαφορετικό μάτι τη ζωή!

Σε κάθε νέα διαδρομή, προς κάθε νέο προορισμό, αφουγκραζόμαστε την ανάγκη να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα, να βουτήξουμε  βαθύτερα στον ψυχισμό μας, να ξεκινήσουμε ένα διαλογιστικό ταξίδι αυτογνωσίας.

Τα ταξίδια μας προκαλούν να εστιάσουμε στον παρόντα χρόνο, εγκαταλείποντας έστω και προσωρινά συνήθειες που εμποδίζουν ή αλλοιώνουν την όρασή μας.

Μας μεταμορφώνουν, σπρώχνοντας μας να βιώσουμε τη διαφορετικότητα σε ήθη, έθιμα και πολιτισμούς, υιοθετώντας νέους τρόπους αντίληψης και θέασης.

Τακτικοί ή όχι ταξιδιώτες, επιβάτες σε αυτοκίνητα, πλοία, τρένα και αεροπλάνα, τα ταξίδια μας προσκαλούν να έλθουμε σε επαφή με το ότι η αβεβαιότητα είναι η μόνη βεβαιότητα που υπάρχει.

Με τα ταξίδια διευρύνουμε την επίγνωσή μας αφού αναγκαζόμαστε να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε με ότι πραγματικά υπάρχει γύρω μας, να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα γεμάτοι ενθουσιασμό και περιέργεια σαν μικρά παιδιά!

Με τα ταξίδια παίρνουμε μια ανάσα χαλαρότητας και ηρεμίας για να έχουμε χρόνο να ξυπνήσουμε εσωτερικά, να δημιουργήσουμε έναν ασφαλή χώρο μέσα μας, να νοιώσουμε τις αισθήσεις μας να ζωντανεύουν, να θαυμάσουμε το χρώμα της φύσης, να οσφρανθούμε την κανέλλα στο άρωμα ενός λουλουδιού, να ακούσουμε τη μουσική από το θρόισμα των κλαδιών, να συνδεθούμε με τη μουσική που αναβλύζει από το κελαριστό ρυάκι, να ανατριχιάσουμε από συγκίνηση!

Ταξιδεύοντας μετουσιώνουμε την εμπειρία σε εσωτερικό πλούτο και ανοίγουμε τους εαυτούς μας στην αφθονία!

Ταξιδεύοντας θρέφουμε την καρδιά με συναντήσεις και κοινωνούμε χρώμα και φώς!

Σε κάθε διαδρομή συναντάμε την πολύτιμη αίσθηση του χρόνου! Εδώ και τώρα !

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας