Η αρετή της πνευματικής διαύγειας!

0
206

Μέσα μας κρύβουμε απεριόριστες δυνατότητες ώστε να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε. Αυτό που μας εμποδίζει να τις ανακαλύψουμε και να τις ξεδιπλώσουμε, είναι οτιδήποτε μας περιορίζει δημιουργώντας ένα πέπλο συσκότισης και διανοητικής σύγχυσης.

Εγκλωβίζουμε και σαμποτάρουμε τον εαυτό μας από φόβο. Φόβο να αναλάβουμε την ευθύνη και τη δέσμευση στην προσωπική μας μεταμόρφωση. Φόβο να αναγνωρίσουμε  ότι κάθε εμπειρία που αποκτήσαμε μέχρι σήμερα, θετική ή αρνητική, έχει συμβάλει στο να γίνουμε οι άνθρωποι που είμαστε και κάθε νέα εμπειρία είναι ένα μάθημα ζωής που μας εξελίσσει στους ανθρώπους που θα γίνουμε.

 


Για να μεταμορφωθούμε όμως στους ανθρώπους που ονειρευόμαστε χρειάζεται πάνω από όλα να έχουμε συντονισμένο μυαλό και καρδιά. Να είμαστε συγκεκριμένοι σε ό,τι θέλουμε να υλοποιήσουμε και να απαλλάξουμε το μυαλό μας από περιοριστικές πεποιθήσεις ώστε να συνεργαστεί και να συμμαχήσει μαζί μας.

Να αφαιρέσουμε το πέπλο συσκότισης που προκαλούν παγιωμένες αντιλήψεις που δεν μας επιτρέπουν την ελευθερία σκέψης ώστε να συλλάβουμε μία εκ βάθρων διαφορετική κατανόηση των αξιών, των προτύπων και των οραμάτων. Να ατενίσουμε τον κόσμο με μάτια γεμάτα περιέργεια και αδημονία μικρών παιδιών που ανυπομονούν, προσμένουν εκστατικά και ενθουσιάζονται απαλλαγμένα από προκαταλήψεις και δόγματα.

Καλλιεργώντας και κατακτώντας την αρετή της διαύγειας, την ενέργεια που απελευθερώνει το εγκλωβισμένο δυναμικό μας, επιλέγουμε ελεύθερα τον προορισμό μας στο χάρτη, χαράσσοντας με σταθερό χέρι την πορεία που θα μας οδηγήσει εκεί.

Σε αυτή την πορεία αγκαλιάζουμε με θέληση τη ζωή εκφράζοντας τα συναισθήματα και την ομορφιά της ψυχής μας.

Ξεκινάμε την κάθε μέρα με διάθεση να βιώσουμε τις εμπειρίες της ζωής και να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας και τους άλλους! Συντονιζόμαστε με την καρδιά εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την υγεία, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνοδοιπόρους μας!

Ας ξεκινήσουμε σήμερα!

Βασιλική Χρονοπούλου

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας 

     ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)-Life Coach- 
        Μετεκπαίδευση Aνασυνδυασμένη–Εκλεκτική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας