Ευγνωμοσύνη, μαγνήτης θαυμάτων!

0
191

Υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για να ζούμε χωρίς περιορισμούς;

Είναι αλήθεια ότι όλοι μας προσδοκούμε να ζήσουμε πραγματοποιώντας ελεύθερα τις επιθυμίες μας χωρίς να περιοριζόμαστε.

Επιζητούμε την αφθονία. Όσο περισσότερο όμως την επιζητούμε τόσο μεγαλώνει μέσα μας η αίσθηση ότι δεν είναι εφικτό σαν κάτι να μας κρατάει πίσω.

Με ποιο τρόπο μπορούμε να μεταμορφώσουμε την ενέργεια που μας κρατάει πίσω;

Αν κοιτάξουμε ετυμολογικά την λέξη αφθονία θα δούμε ότι αποτελείται από το α στερητικό και το φθόνο.

Από μόνη της αυτή η ερμηνεία φαίνεται να έχει τη δύναμη της ανατροπής.

Αρκεί όμως να γνωρίζουμε ότι, όταν φθονούμε την ευημερία και την επιτυχία των άλλων περιορίζουμε τη δική μας αφθονία, για να προχωρήσουμε στην αλλαγή;

Δηλαδή αν απελευθερώσουμε τη σκέψη μας από φθόνο για τους άλλους το θαύμα έγινε;

Υπάρχει λοιπόν κάποια μαγική συνταγή ώστε εύκολα και γρήγορα θα ανακατέψουμε όλα τα συστατικά για να αποκτήσουμε ότι έχουμε ονειρευτεί;

Η μυστική συνταγή βρίσκεται στο μυαλό μας.

Το πρώτο συστατικό που χρησιμοποιούμε είναι, να ανακαλύψουμε πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πια και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και θέασης.

Εργαζόμαστε με μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με τη ροή της αφθονίας σε κάθε επίπεδο και απελευθερώνουμε ότι δεν χρειαζόμαστε. Αδειάζουμε τις αποσκευές μας από τα περιττά και αυτή είναι μια διαδικασία που δημιουργεί χώρο για να εμφανιστεί το καινούργιο.

Η μυστική συνταγή προϋποθέτει να είμαστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται. Να γράφουμε με σαφήνεια τις προθέσεις μας. Το σύμπαν αγαπάει να ανθίζει σε συγκεκριμένα αιτήματα. Να μπαίνουμε στη λεπτομέρεια των πραγμάτων, ανθρώπων, χώρων και εμπειριών που θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Όταν καθημερινά δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχαριστούμε το σύμπαν, σαν να έχει ήδη πραγματοποιήσει ότι ζητήσαμε, τότε το σύμπαν μας ανταμείβει επιστρέφοντας περισσότερα πράγματα για να είμαστε ευγνώμονες κάθε φορά.

Η  ευγνωμοσύνη είναι μια ισχυρή διαδικασία αλλαγής της ενέργειας που φέρνει στη ζωή μας περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε!

Το να είμαστε καθημερινά ευγνώμονες για ό,τι έρχεται στη ζωή μας σημαίνει ότι καλλιεργούμε την αρετή της ευγνωμοσύνης!

Καλλιεργώντας καθημερινά την αρετή της ευγνωμοσύνης για ότι ήδη έχουμε στη ζωή μας αισθανόμαστε ότι πλημμυρίζουμε  την απαραίτητη ενέργεια να έλκουμε ακόμη περισσότερα !

Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι μαγνήτης θαυμάτων!

Το σύμπαν λατρεύει να μας βλέπει να χαιρόμαστε κάθε φορά που λαμβάνουμε δώρα και χρήματα. Η δόνηση μας είναι μια ενέργεια γεμάτη χαρά και κάθε φορά που γιορτάζουμε την ευημερία μας, αυτή είναι και η δόνηση που αντανακλάμε προς τα έξω και αυτή την ενέργεια το σύμπαν θέλει να πολλαπλασιάσει χαρίζοντας μας αφθονία.

Ξεκινάμε σήμερα με ευγνωμοσύνη και αγάπη!

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας