Το νεσεσέρ της παραλίας!

0
26

to-neseser-ths-paralias-ingolden.gr.

Το καλοκαίρι έχει πλέον φτάσει και οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις πρώτες μας εξορμήσεις. Γι’ αυτό, θα πρέπει να εφοδιάσουμε με έξυπνο και πρακτικό τρόπο το νεσεσέρ της παραλίας, ώστε να έχει τα απαραίτητα πράγματα για την περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, καθώς με τη ζέστη και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

 

Ας οργανώσουμε λοιπόν το νεσεσέρ μας για να μη λείψει τίποτα!

 1. Αντηλιακή κρέμα προστασίας προσώπου και σώματος, η οποία θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά, κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην παραλία.

 2. Ενυδάτωση όλη μέρα! Μια κρέμα ή ένα serum κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός μας έτσι ώστε να ενισχύσουμε την υγρασία της επιδερμίδας του προσώπου.

 3. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ξηραίνεται και να χάνει την ελαστικότητα της. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν συχνά την εφαρμογή ενυδατικών προιόντων και  στο σώμα.

 4. Ένα ενυδατικό lip-balm θα πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ μας ούτως ώστε να προστατεύει τα χείλη μας από τις ακτίνες του ήλιου.

 5. Δεν ξεχνάμε ποτέ τη φροντίδα των μαλλιών. Καθώς με τον ήλιο και τη θάλασσα τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και ξηραίνονται, ένα λάδι βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης είναι απαραίτητο.

 6. Ενώ για τους πιο απαιτητικούς προτείνουμε τη χρήση ενός καλού self-tan για να αποφύγουμε την ΄΄αμηχανία΄΄ του λευκού δέρματος στα πρώτα μας μπάνια.

 7. Και για κάθε πιθανό… «εχθρό», ένα προϊόν κατάλληλο για τα τσιμπήματα για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χαλάσει τις στιγμές χαλάρωσης στην παραλία!

 8. Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ τα γυαλιά ηλίου, το καπέλο μας και για τις κυρίες κάποια λαστιχάκια-κλάμερ.

Ανάλαφρο, λοιπόν, το νεσεσέρ μας όπως και η διάθεσή μας και έτοιμοι για χαρούμενες διακοπές!

 

Κείμενο-Επιμέλεια: Έλενα Παυλίδου-Αισθητικός

(e-mail:elena33xx@hotmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας