Το InGolden προτείνει | «Armadale» στο Σύγχρονο Θέατρο

0
4

Για Δελτίο Τύπου

Μία παράξενη διαθήκη γραμμένη από το νεκροκρέβατο ενός ευγενούς το 1832, οδηγεί στην πιο συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, και εμπλέκει 20 χρόνια αργότερα δύο νέους, κάτω από την κατάρα του κοινού ονόματός τους. Αρμαντέιλ. Η πλοκή ξεδιπλώνεται μέσα από μοιραίους έρωτες, ίντριγκες, δολοπλοκίες, εξαπατήσεις, και δολοφονίες.

Στο κέντρο όλων, είναι η μυστηριώδης και όμορφη Λύντια Γκουίλτ, μία από τις πιο σκοτεινές και συναρπαστικές γυναίκες στην ιστορία της λογοτεχνίας.

Πρόκειται για μια θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος μυστηρίου «Armadale»(1866) του Wilkie Collins, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg και θα παρουσιαστεί στο ανανεωμένο χώρου του Σύγχρονου Θεάτρου στο Γκάζι, με μια πλειάδα νέων και ταλαντούχων ηθοποιών που έχουν ξεχωρίσει από τα πρώτα τους βήματα στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, ενώ η διασκευή του έργου αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας του ίδιου με την Μαρία Κίτσου, η οποία και πρωταγωνιστεί.

Συντελεστές:

Mετάφραση: Σάντυ Παπαϊωάννου

Διασκευή: Μαρία Κίτσου – Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός

Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη

Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη – Παναγιώτης Λαμπριανίδης

Φωτισμοί Video: Τάκης Λυκοτραφίτης

Βοηθός σκηνοθέτης: Μαρία Κίτσου

Βοηθοί σκηνοθέτη: Ελένη Κάκκαλου – Αγνή Χιώτη

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Χάρης Αττώνης, Λάζαρος Βαρτάνης, Ελένη Κάκκαλου, Ζωή Καραβασίλη, Μαρία Κίτσου, Μάριος Μακρόπουλος, Σύνθια Μπατσή, Φάνης Παυλόπουλος

Χορηγός Επικοινωνίας:

 ingolden_logo1

Info

Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Γκάζι | τηλ. 210 3464380)

Δευτέρα και Τρίτη στις 20:00 (από 17/3 ως 8/4)

Εισιτήρια: 12€, 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας