Οι Άθικτοι – The Intouchables

0
275

Τρυφερή, ανθρώπινη, αστεία και αισιόδοξη! Μια αληθινή ιστορία, σαν αυτές που μας αρέσει να μοιραζόμαστε μαζί σας! Αν και φαινομενικά δραματική, αυτή η ταινία έχει πολλά στοιχεία αυθεντικής κωμωδίας.

 

The-Intouchables-French-Movie-INGOLDEN.GR

 

Υπόθεση:

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός δισεκατομμυριούχου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρόλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δεν φαντάζει.

 

Η διάρκεια κάθε ανθρώπινης σχέσης βασίζεται μόνο στο αίσθημα της απόλυτης ισότητας και ισοτιμίας.
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που γεννιέται μια μεγάλη φιλία ανάμεσα σε δυο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους: Ο Ντρις δε δείχνει κανέναν οίκτο για την αρρώστια του Φιλίπ και ο Φιλίπ δέχεται τον Ντρις μόνο για το χαρακτήρα του, αδιαφορώντας για το παρελθόν του.the-intouchables-MOVIE-INGOLDEN.GR_

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με τους: Φρανσουά Κλιζέ, Ομάρ Σι, Οντρέ Φλερό.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας και το Μεγάλο Βραβείο του Φεστιβάλ του Τόκιο (2011), συμμετείχε επίσης στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του San Sebastian, ενώ ο Ομάρ Σάϊ – επάξια,κατέκτησε και το βραβείο Cezar 2012 καλύτερης ανδρικής ερμηνείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας