Να είμαι δέντρο

0
370

Να είμαι δέντρο! Να είμαι φως, νερό και αέρας! Είμαι δέντρο και έχω μητέρα, πατέρα, αδέλφια, ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια!

EIMAI-DENTRO3-INGOLDEN.GRΜέσα στα φυλλώματα μου γεννιούνται καθημερινά μικρά και μεγάλα θαύματα!
Αιώνια δημιουργώ φωλιές από αγκαλιά να φιλοξενούνται μικρά πουλιά και ζώα! Να  τρέφονται με τους καρπούς μου, να πίνουν το νερό της πρωινής δροσιάς που αναβλύζει από τα κλαδιά και τα φύλλα μου, όλα αυτά  που δίνουν στη ζωή συνέχεια, που γίνονται αέναα, άπειρα!

Τα παιδιά μου είναι κλαδιά που ορθώνουν το βλέμμα στον ήλιο, οι ρίζες μου αλυσίδα προγόνων που στηρίζει το σπίτι μου βαθειά μέσα  στο κέντρο της γης! Οι χυμοί  μου διαποτίζουν τη γη και διαχέονται στον ουρανό! Δέχομαι τη ζωτική ενέργεια θρέψης από το κέντρο της πηγής και στη γη επιστρέφω τη δική μου ενέργεια να θρέψει με τη σειρά της κάθε ζωντανό κύτταρο και οργανισμό!

EIMAI-DENTRO2-INGOLDEN.GRΕίμαι δέντρο και με κάθε μου θρόισμα ταξιδεύω, τα ταξίδια μου τα κάνω με ήλιο και βροχή, εκστατικά θαυμάζοντας, αγγίζοντας τον κόσμο σε κάθε ανατολή και σε κάθε δύση! Ταξιδεύω στην άκρη του ορίζοντα τρέχοντας πίσω από ένα φεγγάρι που γεμίζει ή αδειάζει, παρέα με αστέρια που με ξεναγούν σε κάθε πόλη, σε κάθε χώρα, διδάσκοντας με να απολαμβάνω το χώρο μου και τον κυκλικό ρυθμό του χρόνου που τον συνοδεύει !

Δέντρο είμαι σε κάθε γωνιά του κόσμου, επικοινωνώ σε όλες τις γλώσσες, απλώνομαι και ξεχειλίζω μέσα στην αγάπη!

Απλώνομαι και επικοινωνώ μέσα από το φως, μέσα από το οξυγόνο, με μικρές δονήσεις στις ρίζες μου που επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά τον ιερό κύκλο της ζωής ! Μέσα στο  φως βρίσκω τη δύναμη μου και αυτή μετουσιώνω για να συνδεθώ με όλα όσα υπάρχουν !

EIMAI-DENTRO4-INGOLDEN.GR
Αγαπώ τους ανθρώπους και τους προσφέρω απλόχερα όλα μου τα δώρα, να δημιουργήσουν στη ζωή, να ζεσταθούν το χειμώνα, να κατασκευάσουν ότι τους χρειάζεται από το κορμί μου, να αποτυπώσουν την αιώνια γνώση στα βιβλία για να διαδώσουν την ευφυία τους!

Αγαπώ τους ανθρώπους και τους χαρίζω την πνοή της ζωής και την αγκαλιά μου, στη σκιά μου να ξαποστάσουν και να δροσιστούν τα καλοκαίρια, να καθαρίσει το μυαλό και το βλέμμα τους, να μαλακώσει η καρδιά τους και να ακουμπήσουν πάνω μου κάθε ανησυχία και θυμό τους!

Είμαι δέντρο και προσκαλώ τους ανθρώπους να αναζητήσουν μια ζωή ειρήνης, να ανακαλύψουν την ουσία μέσα τους, τα χρώματα τους δίνω για να ζωγραφίσουν το μέλλον τους!

 

Αφιερωμένο σε όλα τα δέντρα που κάηκαν στο Μάτι, στην Εύβοια, σε αυτά που ξεριζώνονται και καίγονται στον Αμαζόνιο,  στην πνοή πρασίνου που ξεκληρίζεται, στην ανάσα μας που απειλείται και χάνεται καθημερινά!

 

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας