Η ροή της ανοικτής ψυχής!

0
300

 

Το σπίτι της ψυχής μας είναι η καρδιά που γνωρίζει πώς να μετατρέπει τον πόνο σε συμπόνια και το διαχωρισμό σε σύνδεση.

ANIGMA-PSICHIS-INGOLDEN-XRISSI-ZOI-VASSILIKI-CHRONOPOULOU

Η καρδιά είναι ο πλοηγός στην αναζήτηση της εσωτερικής μας δύναμης και μέσα από τη γαλήνη και την αγάπη σηματοδοτεί το δρόμο της ξεχωριστής μας ύπαρξης.

Η ψυχή γνωρίζει το σκοπό της ζωής μας και χρειάζεται να ενθυμηθεί για να μας καθοδηγήσει σε αυτό το δρόμο, χρειάζεται να είναι ελεύθερη να εκφραστεί, να είναι ανοικτή!

Άνοιγμα ψυχής σημαίνει επαναπροσδιορισμός, να ξαναγράψουμε δηλαδή με μικρά γράμματα την ταυτότητα μας, να απαλύνουμε το εγώ μας! Μόνο τότε μπορούμε να ακολουθήσουμε την ψυχή μας και να συντονιστούμε στη συχνότητά της!

Για να εκφράσει η ψυχή την ουσία της χρειάζεται να συγχωρέσουμε, να αθωώσουμε και να συμφιλιωθούμε με την ίδια την ύπαρξη. Χρειάζεται να αποδεχτούμε ότι κάθε μια στιγμή οδηγεί σε αυτοπραγμάτωση, κάθε μια στιγμή χρειάζεται μόνο μια αναπνοή!

ANIGMA-PSICHIS-INGOLDEN-XRISSI-ZOI-VASSILIKI-CHRONOPOULOU

Μέσα από την αναπνοή, το διαλογισμό και την εσωτερική παρατήρηση ξεκινάμε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που χαλαρώνει και απαλύνει κάθε προσδιορισμό του εγώ που στενεύει και περιορίζει.

Με την αναπνοή συντονιζόμαστε με τις δονήσεις της ψυχής που μας συνδέουν, ειρηνικά και χαρούμενα με τον κόσμο μέσα και έξω, μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη!

Ο διαλογισμός μας συνδέει με την εσωτερική μας αλήθεια και μέσα από την αυτο- παρατήρηση απελευθερωνόμαστε  από την ανάγκη να έχουμε οπωσδήποτε κάποιο αποτέλεσμα.

Μόλις ξεκινήσουμε να συνδεόμαστε με το ρεύμα της ψυχής, χωρίς αντίσταση, ανοίγουμε τους εαυτούς μας στη φυσική ροή της στιγμής και ενσωματώνουμε στην καθημερινότητά μας αυτό που η ψυχή μας ενθυμάται!

Ακολουθώντας τη ροή καλλιεργούμε την  επίγνωση ότι η εναρμόνιση με τους φυσικούς ρυθμούς και κύκλους της γης είναι σημαντική για να ζούμε σε ισορροπία. Σήμερα περισσότερο από ποτέ συνειδητοποιούμε ότι ακολουθώντας τη ροή συνδεόμαστε με τον αέναο ρυθμό του σύμπαντος και αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Και όλα αυτά είναι μόνο μια στιγμή στο χρόνο!

 

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας