Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

0
278

 

Ξεκινήστε με μια μεγάλη ανάσα!
Εισπνεύστε βαθειά, χαλαρώστε, νοιώστε τους παλμούς της καρδιάς !

 

I-KATHIMERINI-ASKISI-INGOLDEN-VASSILIKI CHRONOPOULOU

Εκπνεύστε και εισπνεύστε ρυθμικά χαλαρώνοντας όλους τους μύες του σώματος σας, μετά τεντωθείτε και καθώς τεντώνεστε πάρτε μια βαθειά ανάσα, αγκαλιάστε νοερά το σώμα σας και αισθανθείτε την αναζωογόνηση που προσφέρει μια βαθειά εισπνοή, αισθανθείτε την ενέργεια να μεταφέρεται μέσα στο σώμα σας και να απελευθερώνει την πίεση και την ένταση!

Εισπνεύστε ρυθμικά και φυσικά!

Τεντωθείτε καθώς αναπνέετε! Το τέντωμα βοηθάει στο να μεταφέρουμε ανεμπόδιστα την ενέργεια, να τονώσουμε την κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύσουμε την καλή λειτουργία του οργανισμού!

Βοηθάει να χαλαρώσουμε όταν διατηρούμε  την αναπνοή ομοιόμορφη και φυσική όσο τεντωνόμαστε, απελευθερώνεται η ένταση, ο θυμός και η δυσφορία.

Εισπνεύστε ρυθμικά και με κάθε εισπνοή αισθανθείτε  ότι  ρέει από την άκρη του κεφαλιού σας μια ενέργεια κρυστάλλινη, δροσερή, οραματιστείτε ότι είναι σαν να σας λούζει ένας καταρράκτης από φως!

I-KATHIMERINI-ASKISI-INGOLDEN-VASSILIKI CHRONOPOULOUΓεμίστε φως και επιτρέψτε στον εαυτό σας να δεχτεί αγάπη! Απολαύστε και βιώστε με ευγνωμοσύνη αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Εκπνεύστε βαθειά και απελευθερωθείτε από σκέψεις και συναισθήματα που σας πληγώνουν, που σας θυμώνουν. Εκπνεύστε το θυμό, την πίκρα, τις μικρές και μεγάλες φοβίες! Δώστε χώρο στην παρατήρηση, στην έκφραση, στην επικοινωνία με τον εαυτό σας και τους γύρω σας!

Η σημασία της καθημερινής άσκησης είναι η γείωσή μας, η σύνδεση με το ΤΩΡΑ.

Η σκέψη μας στην πολυάσχολη καθημερινότητα μας μπλοκάρει και μας απορροφά! Όταν είμαστε μπλοκαρισμένοι, με κομμένη την ανάσα, το μυαλό, το σώμα και η καρδιά μας διαχωρίζονται. Όσο είμαστε διαχωρισμένοι, σκοτεινιάζουμε, είμαστε σε σύγχυση, δεν έχουμε πνευματική διαύγεια και το  αποτέλεσμα είναι να επηρεάζονται οι σκέψεις μας, η διάθεσή μας και οι επιλογές μας!

Εισπνεύστε και τεντωθείτε! Και με κάθε εισπνοή αισθανθείτε ότι αφήνετε το φως να μιλήσει μέσα σας, να διαποτίσει κάθε κύτταρο σας, να φωτίσει όλες τις πτυχές της ζωής σας, να σας δώσει δύναμη, να φωτίσει το σκοτάδι, να μετουσιώσει τον πόνο, να δείτε, να αισθανθείτε γαλήνη, να συνυπάρξετε και να ενωθείτε με όλα όσα υπάρχουν!

Η απάντηση στο σκοτάδι είναι το φως! Ακολουθήστε το και βγείτε στην επιφάνεια!

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας