Αντικρίζοντας κατάματα ό,τι μας φοβίζει!

0
245

ANTIKRIZONTAS-KATAMATA-OTI-MAS-FOVIZEI-VASSILIKICHRONOPOULOU-INGOLDEN-XRISIZOIΣε αυτές τις δύσκολες στιγμές έχουμε την ευκαιρία και την επιλογή να ανασυνταχτούμε και να  βοηθήσουμε τον εαυτό μας να ξαναθυμηθεί και να εκφράσει την πραγματική του φύση!

Να θυμηθούμε ότι είμαστε ελεύθεροι με τη δύναμη της θέλησης και της αγάπης να πούμε όχι στο φόβο και να αλλάξουμε ότι μπορούμε στην πραγματικότητά μας.

Να θυμηθούμε αυτό που πάντα γνωρίζαμε!  Ότι η ψευδαίσθηση του εαυτού είναι η λήθη! Ότι βυθισμένοι στην καθημερινότητα μιας κανονικότητας ξεχάσαμε ποιοι είμαστε, γιατί είμαστε εδώ και που πάμε!  Αισθανόμαστε περιορισμένοι μέσα στην ανθρώπινη φύση μας και ακριβώς για το λόγο αυτό επιλέξαμε να ζούμε χωρίς ανάσα,  βάζοντας σε αναμονή τη ζωή μας, ασυνείδητα ή συνειδητά, αφήνοντας και αναβάλλοντας το ραντεβού με τον εαυτό μας για αύριο,  ξορκίζοντας το φόβο του θανάτου μέσα από άμυνες και αντιστάσεις, που μας δημιουργούν περισσότερη ταλαιπωρία!

Τώρα είναι η ίδια πραγματικότητα που μας βάζει στην αναμονή!  και για πρώτη φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη μοναδική ευκαιρία και τον άπλετο χρόνο να εξερευνήσουμε την ευαλωτότητα μας και να αντιληφθούμε τη ματαιότητα μιας ανυπόμονης επιθυμίας να επιστρέψουμε  στη συνηθισμένη κανονικότητα. Σε μια κανονικότητα που μας βύθιζε στη λήθη,  σε ένα χρόνο που έτρεχε , μας κύκλωνε και μας άγχωνε, σε μια ρουτίνα που μας στερούσε την αναπνοή.  Τώρα είναι η ίδια η πραγματικότητα που μας ωθεί να εστιάσουμε στο εφήμερο και να επιλέξουμε το αιώνιο!

ANTIKRIZONTAS-KATAMATA-OTI-MAS-FOVIZEI-VASSILIKICHRONOPOULOU-INGOLDEN-XRISIZOIΜέσα σε αυτή την  αναμονή μπορούμε να επιλέξουμε για αλλαγή να γνωρίσουμε αυτόν που κατοικεί εντός και να κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας, να  απελευθερωθούμε από κάθε αμφιβολία και σύγχυση, να δημιουργήσουμε νέα μονοπάτια θέασης και αγάπης! Να αναγνωρίσουμε τη μοναδικότητά μας και να αισθανθούμε  ότι η ζωή ρέει με αρμονία  μέσα μας, χαρίζοντας μας ζωτικότητα, διαύγεια και πνευματική ετοιμότητα !

Είναι η ίδια η ζωή τώρα που επιλέγει για εμάς τη σημαντικότητα από την κανονικότητα και  μας παρακινεί να πάρουμε μια ανάσα και να μετακινηθούμε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία αντικρίζοντας κατάματα ότι μας φοβίζει!

Γιατί ακριβώς στην αντιμετώπιση των φόβων που αποφεύγουμε βρίσκεται η θεραπεία!

Βασιλική Χρονοπούλου

ThetaHealing Certified Practitioner & Instructor by THINK (R)

Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας