Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο – Og Mandino

0
91

Θυμάσαι ποιος φύτεψε μέσα σου τα όνειρα και τους σπόρους της ελπίδας;

Δεν μπορείς να θυμηθείς.

Τα χρόνια που πέρασαν σου έσβησαν την ανάμνηση, καθώς γέμισαν την ψυχή σου με φόβους και αμφιβολίες, άγχος, τύψεις και μίσος, και δεν υπάρχει χώρος για χαρούμενες αναμνήσεις στο χώρο που εδρεύουν αυτά τα τέρατα.

Πάψε να κλαις. Είμαι μαζί σου και αυτή η στιγμή είναι η διαχωριστική γραμμή της ζωή σου. 

Σα χρυσαλίδα που γίνεται πεταλούδα, θα πετάξεις… Πέταξε όσο ψηλά θέλεις και ούτε οι σφήκες ούτε τα αρπακτικά του ανθρώπινου είδους θα εμποδίσουν την πτήση σου και την αναζήτηση σου για τα πραγματικά πλούτη της ζωής.

Μάθε λοιπόν το πρώτο μυστικό για την ευτυχία και την επιτυχία: κατέχεις όλα όσα σου χρειάζονται για να πετύχεις και να δοξαστείς. Είσαι ο θησαυρός σου, τα εργαλεία με τα οποία θα βάλεις, αρχίζοντας από σήμερα, τα θεμέλια για μία καινούργια και καλύτερη ζωή. 

Είσαι το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες. Ποτέ πια μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου. Απόλαυσε τη σημερινή μέρα σήμερα, και την αυριανή αύριο..

 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το ”Μεγαλύτερο Θαύμα Στον Κόσμο”, προσφέρει μια ανεκτίμητη σοφία σε όσους ψάχνουν για ένα ανώτερο μήνυμα και σκοπό στη ζωή τους.

Αυτό το βιβλίο του Og Mandino είναι μια μαγευτική αφήγηση που αποκαλύπτει εντυπωσιακά μυστικά για προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία, και περιλαμβάνει ένα Διαχρονικό Μήνυμα.

Ανακαλύψτε τον Σάιμον Πότερ, έναν καταπληκτικό Ρακοσυλλέκτη που σώζει ανθρώπους που έχουν απελπιστεί από τη ζωή και μάθετε τους 4 απλούς κανόνες που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε ένα θαύμα στη δική σας ζωή.

 

Εκδόσεις: Διόπτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας