“Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε”

0
46

“Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Η ζωή μας μεταμορφώνεται όταν αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας.

Οι σκέψεις που κάνουμε και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε είναι πανίσχυρες.

Με τις σκέψεις και τα λόγια πλάθουμε τη ζωή μας.”

 

eimaste-auto-pou-skeftomaste-mparmpara-mpergker-dealway.gr-ingolden.grΣ’ αυτό το σημαντικό βιβλίο η Μπάρμπαρα Μπέργκερ παρουσιάζει τρόπους για να τιθασεύσουμε τη δύναμη του νου και να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε.

Μας υπενθυμίζει πόσα πράγματα έχουμε στη διάθεσή μας, από τη δύναμη της απελευθέρωσης και της άρνησης ως την προσήλωση, την ευγνωμοσύνη και την προσφορά, και προτείνει γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε προβλήματα υγείας, οικονομικές δυσκολίες και άλλες προκλήσεις της ζωής.

 

Ο πραγματικός πυρήνας της δύναμης βρίσκεται μέσα μας. Το ίδιο και η εσωτερική διεργασία. Εξέτασε τις σκέψεις και τη στάση σου, ξεφορτώσου τις επιλογές που δε σε εξυπηρετούν και υιοθέτησε το είδος της ζωή που ποθείς να ζήσεις.

Και άφησε τον περίγυρό σου στην ησυχία του. Ο κόσμος γύρω σου μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του…

 

Αναπτερώστε την ψυχή σας και ενθαρρύνετε την καρδιά σας – αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε αλλάζει τελικά και η ζωή σας. Αποφασίστε τι είδους ζωή θέλετε, οραματιστείτε την, επιβεβαιώστε την. Αποφασίστε, επικεντρωθείτε, πιστέψτε και θα βρεθείτε να τη ζείτε πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε.

 

Η συγγραφέας:

eimaste-auto-pou-skeftomaste-mparmpara-mpergker-dealway.gr-ingolden.gr.jpg2Η Μπάρμπαρα Μπέργκερ γεννήθηκε στην Αμερική και σήμερα ζει στην Κοπεγχάγη. Έχει γράψει περισσότερα από δέκα βιβλία αυτοβελτίωσης. Τα βιβλία αυτά είναι πολύ δημοφιλή στη Σκανδιναβία αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Η έδρα της βρίσκεται στη Κοπεγχάγη, η ίδια ωστόσο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας σε σεμινάρια την προσωπική της μέθοδο – έναν μοναδικό συνδυασμό από προοδευτικές νοητικές τεχνικές και βαθιά σοφία.

Περισσότερα βιβλία της: “Το μονοπάτι της δύναμης, πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου”, “Είστε ευτυχισμένοι;”  “Ο δρόμος προς την Εξουσία”

“Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε” εκδόσεις Καστανιώτη, Μετάφραση Άλκηστη Κελεσίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας