Κάθε χρόνο το Μάη… Μια αληθινή ιστορία!

1
1087

 

kathe-xrono-to-Mai-mia-alithini-istoria-ingolden.gr_.jpgΗ Άμπι συνέχισε να κοιτάζει το κιόσκι, μέχρι που σε λίγο μπόρεσε να δει και τους δυο τους εκεί μέσα. Ήταν και οι δυο τόσο νέοι, ο Μάρτιν με τα μαύρα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό του και η Κλαίρ με το χαμόγελό της. Έγερναν ο ένας πάνω στον άλλο, όπως έκαναν πάντα και γελούσαν ευτυχισμένα….. Ήθελε να μπορεί να κοιτάξει πίσω, τη δική της ζωή, όταν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη και να πει: “Ναι, αυτό έκανα. Κι εκείνο. Και το άλλο. Ήθελε να είχε φωτογραφίες να δείχνει και γράμματα και χαρτιά και μια συλλογή από εισιτήρια και αποδείξεις και μπιχλιμπίδια…

Μια φορά και έναν καιρό… Γιατί η ζωή μπορεί να μοιάζει σαν ένα απίστευτο παραμύθι, μέχρι να το ζήσεις!!!

Μια αληθινή, συγκλονιστική ιστορία που τη μαθαίνουμε από τη δημοσιογράφο Άμπι Pέστον, όπως της την παρέδωσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, Mάρτιν.

Το βιβλίο ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο, για να μας θυμίσει πως μια μεγάλη αγάπη μπορεί να υποχωρεί στη λογική, όμως δεν πεθαίνει, ζει πάντα στις καρδιές αυτών που αγαπούν, αντέχει στην απόσταση, στο χρόνο και δε λογαριάζει το θάνατο.

Μια τρυφερή αληθινή ιστορία αγάπης. Μια ιστορία αξέχαστη που κατά βάθος όλοι θέλουμε να ζήσουμε!!!

♥  Φαίνεται σαν μια ακόμα ιστορία αγάπηςΔεν είναι…

Είναι ένας ύμνος στη δύναμη της θέλησης και στον διαφορετικό τρόπο που μπορεί να εκφράσουν οι άνθρωποι τα αισθήματά τους. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, εξάλλου, δεν είναι ένα από τα ζητούμενα όλων των επιτυχημένων σχέσεων;;;   

 

* Το βιβλίο έχει γυριστεί σε ταινία απο την Columbia-TriStar

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Έμιλυ Γκρέησον ζει στη Νέα Υόρκη με το σύζυγο και τα παιδιά της και υπογράφει τα μυθιστορήματά της με ψευδώνυμο. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες συγγραφείς της Αμερικής και κάθε βιβλίο της αποτελεί εκδοτικό γεγονός. Ειδικότερα , τα βιβλία της “Κάθε χρόνο το Μάη” και  Θα σου χαρίσω τ’ αστέρι μου” μεταφράστηκαν στις περισσότερες χώρες του κόσμου και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα. Ο τρόπος που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι η απάντησή της σε μια εποχή όπου το συναίσθημα δηλώνει τη μεγάλη απουσία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας