Έρωτας από την Αρχή – The Vow

0
297

erotas_apo_tin_arxi.-the-vow-dealway.gr-ingolden.grΈχω μια θεωρία…
Είναι η θεωρία της στιγμής…
Της στιγμής της πρόσκρουσης, της στιγμής της συνάντησης, της στιγμής που μας δίνει τη δυνατότητα για μια αλλαγή, της στιγμής που συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να μας συμβούν.
Οι στιγμές αυτών των έντονων αναλαμπών αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή μας. Σε στιγμές σαν αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όσο κι αν προσπαθήσουμε να τις ελέγξουμε θα μας επηρεάσουν. Πρέπει να αφήσουμε ελεύθερα τα πράγματα και να περιμένουμε…μέχρι την επόμενη συνάντηση. Μέχρι να ανακαλύψουμε τελικά ποιοι είμαστε.

 

“Ορκίζομαι να σε αγαπώ πάντα σε όλες τις καταστάσεις τώρα και για πάντα. Υπόσχομαι να μην ξεχάσω οτι είναι μια αγάπη μοναδική στη ζωή μας. Και πάντα γνωρίζοντας, από τα βάθη της ψυχής μου, ό,τι και να γίνει μέχρι το χάος να μας χωρίσει εμείς θα βρίσκουμε το δρόμο να βρεθούμε”. Αυτός ήταν ο όρκος του Λήο και τον κράτησε μέχρι το τέλος…

erotas-apo-thn-arxi-the-vow-dealway.gr-ingolden.gr

 

Η Αληθινή Ιστορία:

Η ταινία “Έρωτας από την Αρχή” είναι βασισμένη στην πραγματική σχέση των Κιμ και Κρίκιτ Κάρπεντερ, οι οποίοι έγραψαν ένα βιβλίο σχετικά με τον γάμο τους, γνωστό ως Έρωτας από την Αρχή. Δέκα εβδομάδες μετά τον γάμο τους στις 18 Σεπτεμβρίου 1993, το ζευγάρι βρίσκονταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο η Κρίκιτ υπέστη τραύμα στον εγκέφαλο, το οποίο της αφαίρεσε τις αναμνήσεις του ερωτά της με τον Κιμ, καθώς και τον γάμο τους. Ο Κιμ εξακολουθεί να είναι βαθιά ερωτευμένος με τη γυναίκα του, παρόλο που αυτή τον βλέπει σαν ξένο μετά το ατύχημα. Σύμφωνα με το ζευγάρι, η πίστη τους στον Ιησού και οι γαμήλιοι όρκοι τους ενώπιον του Θεού τους κράτησαν ενωμένους.

Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σαμ Νιλ, Τζέσικα Λανγκ

Σκηνοθεσία: Μάικλ Σούκσι

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κομεντί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας