“Όπως στο σινεμά…Fin” – Κρυσταλλία (Official Lyric Video)

0
8

Ε, λοιπόν ιδού.

Είναι επιτέλους έτοιμο το νέο μου κομμάτι με τίτλο “Όπως στο Σινεμά” σε μουσική της υπερ-ταλαντούχας  Μαριέττας Φαφούτη και στίχους του μοναδικού Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Και λέω “επιτέλους” γιατί το περίμενα πως και πως!

Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω να βρω τι είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω μουσικά. Που θα με πληρεί και θα αισθάνομαι όμορφα όταν θα εκφράζομαι μέσα απ’αυτό…

Αλλά “αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!”.  Πρέπει να περιμένεις, να μην βιάζεσαι- είναι ωραία η δουλειά μας, δημιουργική. Αισθάνομαι τυχερή που έχω αυτή τη δυνατότητα:  Να μπορώ να πειραματίζομαι χωρίς να αγχώνομαι αν θα κάνω απαραίτητα τη super επιτυχία. Γιατί δεν ζώ γι’αυτό, αυτό είναι νοσηρό- για μένα τουλάχιστον!

Μέχρι να ετοιμαστεί λοιπόν το video clip δημιουργήσαμε ( ο Δημήτρης Πλατανιάς για την ακρίβεια!) ένα lyric video ειδικά για εσάς.  Με “γεύση” από σινεμά…!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δημιουργούς Μαριέττα και Γεράσιμο,στον Δημήτρη Σιάμπο για την ενορχήστρωση, στην εταιρεία μου @Platinum_GR ΚΙΒΩΤΟΣ και τον παραγωγό μου Νίκο Μακράκη αλλά και στον Pepper 96,6 fm που το αγκάλιασε! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Πλατανιά & την Afterlife Pictures για το υπέροχο Lyric video! Ελπίζω να σας αρέσει!!

Με πολλή αγάπη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας