Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γεννήθηκα στην Αθήνα την εποχή των πολιτικών μετασχηματισμών, των παγκόσμιων πρωτοποριακών κινημάτων, των διάσημων δολοφονιών, των απεχθών πολέμων, τον καιρό του ψυχρού πολέμου και των πρώτων ταξιδιών στο φεγγάρι. Μεγάλωσα την εποχή  των μεγάλων φιλοσοφικών και λογοτεχνικών ρευμάτων, των  μουσικών δημιουργιών,  της σεξουαλικής απελευθέρωσης, της εξέλιξης της ζωγραφικής, της εξάπλωσης της ποπ αρτ στην Αμερική, του Αστερίξ και των Fantastic 4.

Στην παιδική μου ηλικία με απασχολούσαν κυρίως οι ανησυχίες όσων ονειρεύονται ότι διαθέτουν μαγικά φτερά για να μπορούν να πετάξουν ψηλά. Το γεγονός της έμφυτης περιέργειας και της οξυμένης φαντασίας μου υποθέτω ήταν θέμα που απασχολούσε ζωηρά τους γονείς μου, ωστόσο η δική μου αίσθηση ήταν ότι απλά διέθετα τις διαισθητικές ικανότητες ενός σούπερ ήρωα.

Εκτός από τα κόμικς και τα «κρυμμένα» επαναστατικά βιβλία στο πατάρι του πατρικού μου, όλη η εφηβεία μου συνοδεύτηκε από τα «ακαταλαβίστικα» λογοτεχνικά κείμενα και βιβλία που έπεφταν στα χέρια μου και “ρουφούσα” με ευλαβική προσήλωση.

Από το Λύκειο και μετά μονοπώλησε το ενδιαφέρον μου η ύπαρξη, η ανθρώπινη υπόσταση, η ψυχολογία της συμπεριφοράς ενώ στράφηκα και σε τεχνικές αυτογνωσίας ακολουθώντας διάφορες τάσεις και σχολές ψυχοθεραπείας και ψυχανάλυσης, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Η επαγγελματική μου διαδρομή σε διάφορες θέσεις ευθύνης που είχαν ως κέντρο τον άνθρωπο, ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, αλλά και η καθημερινή μου τριβή επί σειρά ετών σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, εδώ και στο εξωτερικό , με οδήγησε στο να εμβαθύνω πάνω στο αντικείμενο της ανθρώπινης δυναμικής και των σχέσεων.

Όταν τελικά δεν άντεξα την πίεση που ασκούσε πάνω μου η αδρεναλίνη της εξουσίας, εκδήλωσα  το σύνδρομο burnout, έκανα στροφή 180 μοιρών, πήρα διαζύγιο από την εργασία μου και αποφάσισα να αναζητήσω μια μορφή άμεσης θεραπείας όπως οι τεχνικές χαλάρωσης και ο διαλογισμός. Με διάθεση να αλλάξω όλα τα δυσλειτουργικά κομμάτια της ζωής μου έφτασα στο μονοπάτι του θαυματουργού ThetaHealing®. Το 2016 άρχισα την εκπαίδευση μου πάνω στην τεχνική και βλέποντας άμεσες αλλαγές στην καθημερινότητα μου,  αποφάσισα να εμβαθύνω στην τεχνική και να συνεχίσω  την εκπαίδευσή μου, για να μπορώ να βοηθήσω αποτελεσματικά τους ανθρώπους γύρω μου. Έχοντας προσωπική εμπειρία από διάφορες μεθόδους αυτοβελτίωσης, ανάπτυξης και θεραπείας έχω καταλήξει ότι το ThetaHealing® μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στην πιο βαθειά και γρήγορη εσωτερική μεταμόρφωση και θεραπεία του εαυτού τους , όπως και της ζωής τους!

Σήμερα εργάζομαι ως Τheta Healer practitioner και  instructor  με πιστοποίηση από το Ίδρυμα THInK® και παράλληλα συνεχίζω την εκπαίδευση για την πιστοποίηση μου ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο  ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ