Τάσος Μπιμπισίδης – Συντάκτης του Ingolden.gr

Tasos-Bibisidis…ή αλλιώς Τασούλης, όπως σιχαίνεται να τον φωνάζουν!

Ο Τάσος όταν ήτανε μικρός ήθελε να γίνει κινηματογραφιστής και να ζει στο Παρίσι. Τώρα που μεγάλωσε λίγο, θέλει να γίνει κινηματογραφιστής και να ζήσει στο Παρίσι. Μάλλον λοιπόν οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, όπως δεν αλλάζει και η συνήθειά του να πίνει ροζέ κρασί, να ακούει Edith Piaf και να συνομιλεί με αγνώστους στα στενά της Πλάκας.

Γι αυτό και το InGolden δεν του στέρησε την χαρά αυτή, με αποτέλεσμα να δηλώνει απειλητικά: ‘’We meet you’’, από την πολύπλευρη στήλη του.

Έτσι, κάθε εβδομάδα, άνθρωποι με ενδιαφέρουσες ιστορίες πίνουν μαζί του καφέ και μιλούν γι αυτούς, για τους άλλους και για το τίποτα. Εξάλλου, ως εν δυνάμει Κοινωνιολόγος που είναι, έχει τον τρόπο να βλέπει τα πράγματα κάποιος αλλιώς.

Το παρελθόν του περιλαμβάνει θεατρικά σεμινάρια, μουσική και εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Η δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε από το Ραδιόφωνο, αφού ήταν για πολλά χρόνια μέλος της οικογένειας του Ράδιο Έβρος και στην συνέχεια πέρασε από το Musiccorner, το TalkSpot, αλλά και από ερευνητικές κοινωνιολογικές ομάδες, από την Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών και από το Δίκτυο Δικαιωμάτων Παιδιών.

Τελείωσε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφει εδώ και πέντε χρόνια για Θέατρο και Μουσική..

Αυτά μάλλον είναι αρκετά για να ανήκει στο InGolden.gr